SEGRE

FUTBOL COMPETICIONS

Espanya convoca dos lleidatans per jugar l’Eurocopa de Futbol 7

Xavier Mallol i Sergi Talavera, del Cafè París

Sergi Talavera i Xavier Mallol, els dos lleidatans de la selecció.

Sergi Talavera i Xavier Mallol, els dos lleidatans de la selecció.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos futbolistes lleidatans, Xavier Mallol i Sergi Talavera, que participen en la competició de Futbol 7 de Lligues Lleida amb el Cafè París Pàrquing Vilella, han estat convocats per la Selecció Espanyola de Futbol 7 per competir a l’Eurocopa d’aquesta modalitat, que es disputarà del 9 al 17 de juny a la ciutat de Brno, a la República Txeca. Mallol i Talavera han superat una primera preselecció i formen part de l’equip definitiu de la selecció, que disputarà aquest torneig.

“Que ens hagin elegit és un fet espectacular. Serà una experiència inoblidable”, explica Xavier Mallol, que atribueix la convocatòria dels dos al bon paper que va fer l’equip en el Campionat d’Espanya, en què es van classificar com a campions de la Lliga de Lleida. “És un premi per a tot l’equip. Es tradueix en aquests premis individuals, però és un premi col·lectiu perquè l’equip va arribar a les semifinals”, afegeix.

L’Eurocopa es jugarà del 9 al 17 de juny a Txèquia i Espanya s’enfrontarà a Rússia, Eslovàquia i Turquia

Mallol, com a futbolista federat, va arribar a jugar a Segona Catalana amb l’Alcarràs, mentre que Talavera ho va fer a Tercera divisió amb el Binèfar. Xavier admet que no esperava arribar a internacional amb el futbol 7. “És una forma de disfrutar amb l’esport que t’agrada i continuar competint, encara que lògicament no és tan exigent com quan estàs federat. Aquí es tracta de disfrutar amb els amics, perquè per damunt de tot els equips som grups d’amics”, encara que afegeix que “aquí també hi ha qualitat, eh? Sí que l’habitual és trobar gent molt forta físicament, mentre que el nostre equip té un plus diferent, com vam demostrar en el Campionat d’Espanya”.

Al torneig de Brno, Espanya s’enfrontarà amb Rússia, Eslovàquia i Turquia a la fase de grups.

tracking