Ascens en gran

El Lleida Juvenil ratifica amb una golejada a l’Europa la tornada a la Divisió d’Honor || Una impugnació del Badalona va ajornar la gesta la setmana passada

Els jugadors del Lleida Juvenil van celebrar l’ascens al vestidor de l’Europa.

Els jugadors del Lleida Juvenil van celebrar l’ascens al vestidor de l’Europa.NICOLÁS ARLANZÓN

El Lleida va celebrar per segona vegada en dos setmanes l’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil. Però la d’ahir va ser definitiva, inapel·lable i al campió, golejant 2-5 al camp de l’Europa en l’última jornada de la competició. L’equip que entrena Rubén Arola ja havia celebrat l’ascens la jornada anterior, però el Badalona va impugnar el partit que va jugar al camp del Jàbac de Terrassa, la qual cosa deixava en l’aire l’ascens, pendents de la resolució del comitè de competició, que s’espera per a dimecres vinent. Però la victòria d’ahir davant de l’Europa fa que el Lleida sigui inabastable per al Badalona (té 4 punts menys), sigui quina sigui la resolució del comitè. El que sí que falta per conèixer és l’equip que obtindrà la segona plaça d’ascens, Gimnàstic de Manresa o Badalona. A més de l’ascens, el triomf d’ahir classifica el Lleida per a la Copa Catalunya, que començarà a disputar-se el cap de setmana que ve.

El Lleida va haver de capgirar el marcador, abans de tornar a exhibir el seu potencial ofensiu. L’Europa va marcar l’1-0 en el primer minut de partit, amb una diana d’Edgar. Julià va anotar l’empat en el minut 7 i Bojan Radulovic va aconseguir l’1-2 al 31. Javi va marcar en el 37 el 2-2 amb el qual es va arribar al descans.

En la segona meitat, el Lleida va sortir decidit a sentenciar el partit i certificar l’ascens i va acabar guanyant amb autoritat. Soldevila va anotar el 2-3 en el minut 69 i un més tard, el 70, Bojan Radulovic marcava el seu segon gol per col·locar el 2-4 al marcador. En el minut 80 va ser Toni Vicente qui va tancar el marcador amb el definitiu 2-5.

El Lleida Esportiu, per tant, torna a l’elit de la categoria juvenil un any després del seu descens.