SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Una Lliga que busca propietari

El Barça necessita guanyar avui l’Eibar (20.00) i que el Madrid perdi a Màlaga per guanyar el seu tercer títol consecutiu || Luis Enrique diu que no s’acomiada, que continuarà al camp com a soci

El Barça va commemorar ahir els 25 anys de Wembley i avui lluirà una samarreta recordant aquell èxit.

El Barça va commemorar ahir els 25 anys de Wembley i avui lluirà una samarreta recordant aquell èxit.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona està obligat a sumar els tres punts avui (20.00/ beIN LaLiga) en la visita de l’Eibar al Camp Nou i a esperar una derrota del Reial Madrid a Màlaga (20.00/ Movistar Partidazo), si vol revalidar el títol en l’última jornada de lliga. Després que entre setmana l’equip blanc recuperés el lideratge davant del Celta (1-4) en el partit ajornat que tenia pendent, el conjunt blaugrana arriba a aquesta última jornada en la segona posició, amb tres punts menys que el seu rival.

Manté opcions al títol, però no depèn de si mateix per alçar el que seria el seu tercer títol consecutiu. I la combinació és senzilla: sumar els tres punts davant de l’Eibar i que l’equip entrenat per Zinedine Zidane perdi a La Rosaleda de Màlaga, un escenari que recorda el que ja va succeir en les temporades 1991-92 i 1992-93, quan el Reial Madrid va perdre a la darrera jornada a Tenerife i els dos títols van ser per al Dream Team de Johan Cruyff.

Luis Enrique, malgrat que avui viurà el seu últim partit al Camp Nou, va assegurar que no se’n va. “L’any que ve estic a la grada amb tots els culers, no me’n vaig. Torno a reiterar com en sóc d’afortunat. No només em considero culer, tinc un sentiment de moltíssim afecte per Catalunya; la meua dona és catalana, els meus fills són catalans, encara que tenen sang asturiana. Vaig venir a parar aquí fa molts anys i només tinc paraules d’agraïment. El primer club que vaig entrenar va ser el Barça B, quan encara no tenia cap experiència. Van demostrar la seua confiança en mi i jo he intentat tornar tota aquesta confiança amb el meu treball, intentant ser el més simpàtic possible”, va assegurar.

Sobre el partit del Madrid a Màlaga va dir: “Com que no tenim cap possibilitat d’influir en el que passi en un altre camp no té sentit estar-ne pendents. Hem de guanyar l’Eibar, amb les dificultats que això suposarà. Confio en una victòria del Barça, perquè si no guanyes l’Eibar no pots ser campió de cap de les manera. Si aconseguim la carambola, fantàstic i a celebrar-ho; si no, a felicitar el campió”, va afegir el tècnic blaugrana.

tracking