SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Ponts tindrà femení

El club, que compta aquesta temporada amb quatre equips, tots masculins, també creixerà amb un cadet || Amistosos amb l’AEM per captar jugadores

Un moment del partit que van jugar el passat cap de setmana l’infantil del Ponts i l’AEM femení.

Un moment del partit que van jugar el passat cap de setmana l’infantil del Ponts i l’AEM femení.POL SÁNCHEZ CUCURULLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Esportiu Ponts vol incorporar la temporada que ve un equip femení a la seua estructura de base, amb la qual cosa l’entitat contribuirà a l’impuls que està tenint el futbol femení en els últims mesos. “Comptem ja amb diverses futbolistes de categoria alevina i estem fent captació de jugadores per complementar l’estructura”, explicava Toni Sala, president d’aquesta entitat, que compta amb quatre equips de futbol base, tots masculins.

Perquè l’afició conegui el futbol femení i per ajudar en la captació de jugadores, l’equip infantil masculí del CE Ponts va disputar el cap de setmana passat un partit amistós amb l’infantil femení de l’AEM, conegut ja internacionalment pel fet d’haver guanyat la Lliga de Segona divisió provincial, competició en la qual la resta dels rivals eren equips masculins.

L’infantil de l’AEM, campió de Lliga, jugarà de nou amb els del Ponts el proper setembre

Era el segon partit entre els dos equips en dos setmanes. “Primer vam jugar al camp de l’AEM i vam quedar 1-1, i a Ponts el resultat en el partit en el qual ens van tornar la visita va ser de 2-0 per al nostre equip. Probablement, van acusar jugar en un camp de gespa natural, perquè estan més acostumades a fer-ho sobre gespa artificial. El pròxim mes de setembre en tornarem a jugar un altre d’amistós”, va afegir Sala.

El CE Ponts té aquesta temporada quatre equips: prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, aquest últim competint per primera vegada. “Hem pogut recuperar l’infantil i la pròxima temporada incorporarem un cadet, a més de l’equip femení”, recorda el president.

Toni Sala assenyala que el principal problema del seu club és “la falta de població. Ponts té uns 2.700 habitants i costa captar jugadors. Ara tenim cinquanta-quatre nens, que seran encara més la temporada que ve, amb el nou equip, més les jugadores que puguem incorporar. També tenim la intenció d’estendre aquesta campanya a altres poblacions properes perquè sí que estem decidits a crear la línia femenina”, conclou el dirigent.

tracking