SEGRE

PATINATGE COMPETICIÓ

Mónica Gimeno i Noemí Isla aspiren a medalla a l’Europeu

Noemí Isla i Mónica Gimeno, ahir a Itàlia.

Noemí Isla i Mónica Gimeno, ahir a Itàlia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les lleidatanes Mónica Gimeno, del Club Patí Mollerussa-Pla d’Urgell, i Noemí Isla, del Club Hoquei Cadí Patinatge Artístic, de la Seu d’Urgell, aspiren demà a un doblet històric en el Campionat d’Europa de Patinatge Artístic, que es disputa a la localitat italiana d’Asiagio. Mónica ocupa la primera posició a la classificació provisional, després de la disputa ahir del Programa Curt, mentre que Noemí es va situar en una excel·lent tercera posició.

Mónica Gimeno arriba a la competició com a actual campiona d’Europa i busca revalidar el títol que, en el seu cas, seria el tercer consecutiu. Les dos patinadores lleidatanes han arribat en molt bona forma a aquesta competició, com demostra que, el mes de juliol passat, van pujar el podi en el Campionat d’Espanya. Mónica Gimeno es va proclamar vencedora de la competició, mentre que Noemí Isla es va penjar la medalla de bronze.

A més, la patinadora del club de la capital del Pla d’Urgell també va aconseguir una medalla de plata en els recents World Games que es van disputar a Polònia.

Mónica va finalitzar la jornada d’ahir primera amb 135.200 punts, mentre que Noemí va acabar tercera amb 113.500. La segona posició és per a la italiana Michela Cima, amb 118.200. Les medalles es decidiran demà amb la disputa del Programa Llarg.

tracking