SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida incorpora un porter uruguaià

Santiago Mele, de 20 anys, arriba cedit d’un club turc

L’uruguaià Santiago Mele, nou jugador del Lleida.

L’uruguaià Santiago Mele, nou jugador del Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter internacional uruguaià Santiago Mele, de 20 anys, s’ha convertit en la tercera incorporació del Lleida en el mercat d’hivern, després de l’arribada de Juanto Ortuño i Álex Albístegui. Mele, nascut a Montevideo el 6 de setembre del 1997, arriba en qualitat de cedit fins al 30 de juny, procedent del club turc Ankaragücü, encara que el Lleida es reservarà una opció de compra a final de temporada.

Internacional sub-20 amb el seu país, es va formar a les categories inferiors del Centro Atlético Fénix, amb el qual va arribar a debutar a la Primera divisió uruguaiana. Mele partirà avui d’Ankara i se l’espera aquesta tarda a Lleida. Demà farà el seu primer entrenament amb l’equip. El club ja ha iniciat les gestions per tramitar el trànsfer internacional i, si arriba durant la setmana, estarà a disposició d’Albadalejo per al partit del cap de setmana a Santa Eulària del Riu.

La de Mele no serà l’única incorporació del Lleida, que no descarta fitxar un altre porter. Es tractaria d’Álvaro Campos, que està disposat a rescindir amb l’Ontinyent per tornar al Lleida.

Encara que l’arribada del porter uruguaià no comporta sortides, al ser un sub-23, el Lleida sí que donarà més baixes amb els nous fitxatges que farà en els pròxims dies. L’única que ha comunicat fins ara és la de Carlos Lázaro.

El Lleida continua fent gestions per fitxar un lateral dret. S’ha interessat per Pol Roigé, del Mallorca, però només pot venir cedit i està pendent de com queda la seua situació contractual amb el Mallorca, el seu actual club.

A més, està pendent de les proves mèdiques d’Aitor Núñez. La durada del seu període de baixa determinarà els moviments que faci el club en aquesta posició.

tracking