SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El Lleida s'acomiada del 'play-off' amb una dolorosa derrota contra el Barça B

El Lleida s’acomiada del ‘play-off’ amb una dolorosa derrota contra el Barça B || Els d’Oliva se sobreposen a un autogol de Xemi i aconsegueixen empatar el partit, però l’1-2 va arribar un minut després

Els jugadors del Lleida mostren la seua decepció a la conclusió del partit, ja que la derrota davant del Barcelona B els deixa amb molt poques probabilitats de jugar el ‘play-off’.

Els jugadors del Lleida mostren la seua decepció a la conclusió del partit, ja que la derrota davant del Barcelona B els deixa amb molt poques probabilitats de jugar el ‘play-off’.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida es va acomiadar de jugar aquesta temporada el play-off d’ascens, amb una dolorosa derrota al Camp d’Esports (1-2) contra el Barcelona B. De fet, per ser exactes, el Lleida, per jugar-lo, hauria de guanyar l’At. Balears diumenge (en l’última jornada sumarà els tres punts davant del retirat Ontinyent) i que Espanyol B, Cornellà i Barça B fallin en els dos partits que els queden per jugar. O sigui, una missió impossible.

El d’ahir no va ser un dels pitjors partits del Lleida, però va representar el que ha estat aquesta segona volta, en la qual l’equip ha anat dilapidant, jornada rere jornada, l’amplíssima renda de què va arribar a disposar a la primera volta: defensa vulnerable, centre del camp irregular i notable incapacitat golejadora. Oliva va tornar a apostar pel 4-2-3-1 que li va donar la victòria contra el Peralada i Conquense, però aquesta vegada no es va pressionar bé ni tampoc es va tenir la pilota, que va quedar a mans d’un Barça B que no va alinear ni Wagué, Riki Puig ni Collado, que havien jugat dissabte a Vigo amb el primer equip.

Els blaugranes, que van fer el primer avís per mitjà d’un actiu Novaes (4’), que es va treure de la màniga una rematada impossible que es va estavellar a la part superior de la xarxa, haurien pogut estrenar el marcador amb una altra rematada de Novaes (20’) a la qual va respondre Pau Torres amb una excepcional parada.

El Lleida, que no arribava bé, es va trobar a la fi amb l’ocasió d’or en una assistència de Pedro Martín (33’), a la qual Cano no va aconseguir respondre, malgrat disposar de dos rematades consecutives que van acabar rebutjades per Iñaki Peña. El públic també va reclamar, ja a la recta final del primer temps, un penal del porter visitant a Mousa, quan aquest ja tenia controlada la pilota a l’àrea dels de García Pimienta.

La segona meitat va continuar sent del Barça B malgrat una rematada inicial de Dalmau (46’), que va posar el cor en un puny als aficionats locals amb una rematada de Novaes (49’) al pal. Va moure fitxa Oliva i va fer entrar Marc Martínez per redreçar la marxa d’un titubejant centre del camp, però no li va servir de res perquè al cap de poc arribava el 0-1 en una desgraciada jugada, que va començar amb una mala defensa a una centrada blaugrana i que va acabar amb un autogol de Xemi al voler treure una rematada del central Araujo afegit a l’atac. Hi va posar cor el Lleida, que ahir vestia la samarreta del Centenari, potser recordant que va ser talismà a la primera volta contra l’At. Balears (3-2), i després d’un xut al travesser de Felip (75’) va arribar l’empat gràcies a Juanto Ortuño (87’) a la sortida d’un córner. Però era un miratge. Dos minuts després, en una contra de Manuel portada per Novaes, arribava l’1-2 de Carles Pérez a porta buida. Game over.

Els jugadors del Lleida mostren la seua decepció a la conclusió del partit, ja que la derrota davant del Barcelona B els deixa amb molt poques probabilitats de jugar el ‘play-off’.

Els jugadors del Lleida mostren la seua decepció a la conclusió del partit, ja que la derrota davant del Barcelona B els deixa amb molt poques probabilitats de jugar el ‘play-off’.CARLES MIRANDA

tracking