SEGRE

DEPORTES_LUNES

VÍDEO | Impedeixen a l'entrenador del Girona respondre en català a Extremadura

El nou entrenador del Girona, després de vèncer a Extremadura

VÍDEO | Impedeixen a l'entrenador del Girona respondre en català a Extremadura

VÍDEO | Impedeixen a l'entrenador del Girona respondre en català a Extremadura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pep Lluís Martí, nou entrenador del Girona, es va estrenar amb victòria al camp de l’Extremadura (1-3) i amb polèmica a la sala de premsa després del partit, a causa de la intolerància dels diferents periodistes locals. Aquests van protestar quan els enviats especials de Girona van començar a fer preguntes en català, com es fa normalment en qualsevol camp on juga un equip català i el seu entrenador és catalanoparlant.

Després d’uns moments de tensió, per l’actitud mal educada de la premsa local, la responsable de premsa de l’Extremadura va decidir que cadascun preguntés en l’idioma que volgués, però que Martí havia de respondre sempre en castellà.

Eduard Solà, periodista de Catalunya Ràdio que estava preguntant en català quan va esclatar la protesta, va reflectir al seu compte de Twitter la seua incredulitat per la situació que acabava de viure: “No puc entendre de cap manera, per més que m’esforci, què ha passat al camp de l’Extremadura, on han protestat al preguntar en català a l’entrenador del Girona, Pep Lluís Martí. Gràcies a tots els que feu possible aquesta catalanofòbia. No els cito perquè no m’hi caben.”

No és la primera vegada que hi ha protestes en una sala de premsa pel fet de fer preguntes en català, tal com li va ocórrer a Gerard Albadalejo a Eixea.Curiosament, els periodistes locals no li van fer cap pregunta a Martí.

El Barça, amb el pitjor balanç fora de casa en els últims dotze anys

Després la derrota encaixada pel Barcelona dissabte passat al camp del Llevant, l’equip blaugrana presenta el seu pitjor balanç fora de casa dels últims 12 anys. En els seus desplaçaments de lliga, només ha sumat 7 punts dels 18 possibles. Per poder trobar un inici pitjor cal remuntar-se fins a la temporada 2007-08, amb Frank Rijkaard com a entrenador. Llavors havia sumat 6 punts, un menys dels que ha aconseguit fins ara.

tracking