SEGRE

SANITAT CAMPANYA

Donació de sang a l'Arnau impulsada per 'Joc de Trons'

I en una vintena de municipis catalans

Primer tràiler de ‘Joc de trons’

Primer tràiler de ‘Joc de trons’MOVISTAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vint municipis catalans, entre aquests Lleida, s’uneixen avui a una campanya de donacions de recollida de sang promoguda per la sèrie Joc de Trons (HBO), amb motiu de l’estrena de l’última temporada i amb l’objectiu de mantenir estables les reserves de sang pocs dies abans de les vacances de Setmana Santa, quan solen baixar fins un 25%.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya, que s’ha adherit a la campanya, va indicar que als punts habituals de recollida de sang s’unirà la llibreria Gigamesh de Barcelona, l’editorial de la qual té els drets dels llibres de George R.R. Martin en què es basa la ficció televisiva.

Així, sota el lema “Tots aquests personatges van sagnar pel tron. I tu? Ho faràs?”, es podrà donar sang a l’Arnau de Vilanova i als hospitals Clínic, Sant Pau i Vall d’Hebron de Barcelona, Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona, Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan de Déu de Manresa, Mútua Terrassa, Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes, Josep Trueta de Girona, Sant Joan de Reus i Joan XXIII de Tarragona.

Tindran, d’altra banda, punts de recollida de sang Gavà, Gelida, Olesa de Montserrat, Pallejà, Santa Coloma de Cervelló, Viladecans, Avinyonet de Puigventós, Sant Antoni de Calonge, Móra la Nova i Vilanova de la Barca.

“La sang és una de les grans protagonistes de la sèrie”, que ha organitzat l’acció Bleed for the Throne (sagna pel tron), que s’ha celebrat en quinze països d’Amèrica, l’Àfrica i Europa.

Decoració de la sèrie

Els hospitals participants en aquesta campanya estaran decorats amb imatges representatives de la sèrie i les persones que acudeixin a donar sang rebran un detall.

tracking