SEGRE

SUCCESSOS

Greu un nadó d'un any al caure des d'un primer pis a la Bordeta

Es va precipitar ahir al migdia per una finestra d’un immoble al carrer Campament || Va patir un traumatisme cranial i va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova

Greu un nadó al precipitar-se des d'un rimer pis

Greu un nadó al precipitar-se des d'un rimer pisSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nadó d’un any va resultar ferit de caràcter greu ahir al migdia al precipitar-se al buit des de la finestra d’un primer pis d’un immoble situat al número 17 del carrer Campament, al barri de la Bordeta. El telèfon d’Emergències 112 va rebre l’avís de l’accident a les 12.52 hores i fins al lloc es va desplaçar una ambulància medicalitzada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). També van anar-hi dos patrulles dels Mossos d’Esquadra.

El nadó es va precipitar des d’una finestra que estava oberta després, pel que sembla, de pujar a una estufa o una mena de radiador, segons van informar a aquest diari des de la policia catalana. El petit es va colpejar violentament contra la vorera al caure des d’uns quatre metres d’altura. Va patir un traumatisme cranioencefàlic i sagnava abundantment, segons van informar des del SEM.

El petit va pujar a sobre d’una estufa o radiador que era al costat de la finestra i va caure de 4 metres

El petit va ser atès in situ pels sanitaris i, posteriorment, derivat a l’hospital Arnau de Vilanova. Estava conscient i no es temia per la seua vida, segons van informar els Mossos d’Esquadra.

El nadó va ingressar a Urgències i va ser sotmès a diverses proves, entre les quals un TAC, segons van informar des del centre hospitalari, per detectar si havia patit hemorràgies, lesions dels òrgans interns o algun tipus de fractura. Els familiars del nadó es van entrevistar amb els agents dels Mossos d’Esquadra i els van explicar que es va tractar d’un accident.

tracking