SEGRE

TRIBUNALS

Condemnat un conductor ebri per causar un xoc amb quatre ferits a Pardinyes

Li retiren el carnet durant dos anys i mig

Els ferits van ser atesos a Urgències de l’Arnau.

Els ferits van ser atesos a Urgències de l’Arnau.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La magistrada del jutjat penal 1 de Lleida va condemnar ahir un conductor que va provocar un accident a Pardinyes el març del 2015 per anar ebri al volant i causar lesions als quatre ocupants de l’altre vehicle, entre els quals dos menors. Després d’arribar a un acord entre les parts, la jutge el va condemnar per quatre delictes de lesions per imprudència greu i un altre per conducció sota els efectes de l’alcohol i li va imposar una multa de 2.160 euros i la retirada del carnet de conduir durant dos anys i sis mesos. L’accident es va produir el 22 de març del 2015 al carrer Jeroni Pujades de Pardinyes quan el vehicle de l’acusat va xocar de forma frontal contra un altre turisme en el qual viatjaven un matrimoni i els seus dos fills, de 3 i 7 anys.

El conductor del primer vehicle va donar un resultat positiu en el control d’alcoholèmia, marcant una taxa de 0,63 mg/l en el primer control i de 0,56 mg/l en el segon. A causa de la col·lisió, els quatre ocupants del segon turisme van patir diverses contusions, per les quals reclamen més de 10.000 euros a la companyia d’assegurances del conductor ja condemnat. Segons van explicar els afectats durant el judici, el xoc va ser sorprenent i els quatre van resultar ferits.

Els nens, de poca edat, no van poder rebre tractament de rehabilitació, però els pares sí. En aquest sentit, la companyia d’assegurances va al·legar que els afectats no van iniciar el tractament mèdic fins a 26 dies després de l’accident, per la qual cosa accepta que la indemnització sigui d’uns 7.600 euros. A la vista oral també va declarar una pèrit forense que va destacar que les lesions causades per l’accident tenien set dies de dolor agut, però que no impedien tasques habituals, ja que els dos adults estaven a l’atur.

tracking