SEGRE

ESTABLIMENTS

La Generalitat dóna llicència per 3 anys al centre comercial del Camp Escolar

Els promotors ultimen el projecte i esperen confirmar ben aviat els operadors

Recreació virtual del centre comercial Gran Gardeny Shopping Center.

Recreació virtual del centre comercial Gran Gardeny Shopping Center.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La direcció general de Comerç ha concedit una nova llicència comercial per un període de tres anys (prorrogable en dos més) per a la construcció del centre comercial que impulsa la promotora Vallrufea, al costat del Camp Escolar, ara batejat com a Gran Gardeny. La vigència de la llicència anterior, concedida a finals del 2011 per a una superfície comercial de 21.058 metres quadrats, es va acabar al desembre i la Generalitat havia de decidir si prorrogar-la o no. Segons van confirmar fonts de la conselleria d’Empresa, s’han tingut en compte els canvis en la normativa i en el planejament urbanístic municipal per atendre la petició de la promotora i concedir una nova llicència. També s’amplia lleugerament la superfície comercial autoritzada (creix en 240,2 m²), tal com demanava l’empresa, ja que la llei així ho permet.

Fonts de la companyia van confirmar que han rebut la notificació de la concessió de la nova llicència i van indicar que estan tancant “els últims serrells” del projecte amb l’ajuntament, al qual ja van sol·licitar llicència d’obres, i amb l’inversor principal que impulsarà el centre comercial. La seua intenció és poder anunciar les marques que formaran part del centre comercial en un parell de mesos i iniciar les obres d’urbanització del solar “com més aviat millor”.

Al desembre, la Paeria va aprovar el projecte d’urbanització d’aquest sector, que preveu una inversió privada d’1,8 milions d’euros per habilitar un nou parc a la vora del Segre, la plantació de 500 arbres, 240 places d’aparcament lliure i carril bici.

Recreació virtual del centre comercial Gran Gardeny Shopping Center.

Recreació virtual del centre comercial Gran Gardeny Shopping Center.

Vista dels terrenys en els quals està previst el centre comercial, amb l’institut Joan Oró al fons.

Vista dels terrenys en els quals està previst el centre comercial, amb l’institut Joan Oró al fons.SEGRE

tracking