SEGRE

POLÍTICA

Marta Pascal: “Té tot el sentit del món fer passos endavant, si el Govern del PP no reacciona”

La coordinadora general del Partit Demòcrata afirma que "cal que hi siguem tots"

Marta Pascal: “Té tot el sentit del món fer passos endavant, si el Govern del PP no reacciona”

Marta Pascal: “Té tot el sentit del món fer passos endavant, si el Govern del PP no reacciona”##LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha defensat la decisió del president Carles Puigdemont de convocar una cimera de partits per impulsar i celebrar un referèndum, després de la negativa del Govern espanyol a dialogar i acordar la seva implementació. “Té tot el sentit del món fer passos endavant, si el Govern del PP no reacciona”, ha assenyalat Pascal en una atenció als mitjans a l’Aplec del Caragol a Lleida.

Marta Pascal ha recordat que demà al matí el Partit Demòcrata reuneix el Comitè Nacional per valorar la situació política i fixar un posicionament de cara a la celebració del referèndum.

En aquest sentit, ha fet una crida a la resta de formacions i ha recordat l’ampli suport que té el dret a decidir en la societat catalana: “Hem arribat aquí des del consens i la transversalitat, és important que hi siguem tots junts com hem fet fins ara”.

Responent les preguntes dels mitjans de comunicació, Marta Pascal ha concretat que “estem en un escenari democràtic -encara que no compti amb l’aval de l’Estat- i l’hem de portar a terme des de la transversalitat, des dels estàndards democràtics definits a nivell internacional; hem d’enviar un missatge de rigor i pulcritud democràtic”.

Davant de la rellevància del moment polític, la coordinadora general del Partit Demòcrata ha destacat la importància de la cimera de demà: “El president Puigdemont ens interpel·la, cal que hi siguem tots”.

Pascal -que ha visitat l’Aplec acompanyada pel coordinador organitzatiu, David Bonvehí; el president del Partit Demòcrata a la vegueria de Lleida, Joan Reñé; i el president del grup municipal a Lleida, Toni Postius- ha situat les eleccions municipals del 2019 com una fita de gran importància per al PDeCAT. “Els dies 9 i 10 de juny farem la Convenció Municipal del partit a Lloret de Mar, des d’aleshores fins al cap d’un any anirem nomenant els caps de llista per conformar els lideratges locals del Partit Demòcrata”, ha apuntat.

tracking