SEGRE

Mor el periodista lleidatà César López Rosell

Amant de la cultura, escrivia a ‘El Periódico'

César López Rosell / Arxiu

César López RosellSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El periodista lleidatà César López Rosell va morir divendres a Barcelona a conseqüència d’un càncer fulminant. Nascut a la capital del Segrià, va començar la seua etapa al Diario de Lérida, on va ser cap d’Esports i va treballar juntament amb altres comunicadors de Ponent, com Jaume Boix, Tatxo Benet, Lluís Visa i el també desaparegut Enric Bañeres.

Amb més de 30 anys, va fer les maletes i es va mudar a la capital catalana. Allà va continuar comandant la secció esportiva de Catalunya Express i d’El Correo Catalán. El 1981, va aterrar a El Periódico, rotatiu en el qual desenvoluparia gran part de la seua carrera periodística. Va treballar al Mundial de futbol 1982 i, després, va passar a dirigir el suplement El Dominical, per després desembarcar a la secció d’Espectacles.

Després de molts anys coordinant la secció de Cultura, una vegada alliberat d’aquest treball, va estar onze anys més col·laborant activament a les pàgines culturals d’El Periódico. El 14 de juliol va publicar les seues últimes línies. Molt apreciat pels seus companys i pels artistes del sector de l’espectacle i la cultura, va rebre el seu últim adéu ahir al tanatori de Barcelona a Collserola.

tracking