SEGRE

SUCCESSOS INCIVISME

Indignació dels veïns per una nova baralla al bar La Cordobesa

Van respondre amb una cassolada al presenciar una baralla entre diverses persones la tarda de divendres || Recolliran firmes per exigir tancar el local per conflictiu

Imatge d’arxiu d’una baralla al bar La Cordobesa a finals del mes de juny passat.

Imatge d’arxiu d’una baralla al bar La Cordobesa a finals del mes de juny passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Veïns del carrer Comtes d’Urgell han reiterat la seua indignació després de presenciar una nova baralla al bar La Cordobesa i han iniciat una recollida de firmes per exigir a la Paeria que tanqui el local per la conflictivitat dels seus clients. Segons van informar ahir alguns veïns i van confirmar fonts policials, divendres a la tarda es va produir una baralla entre diverses persones a l’exterior del bar. Cap a les set del vespre, els clients es van embolicar en una baralla, la qual cosa va obligar la responsable del local a tancar.

Fins al lloc es van traslladar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana, a més d’ambulàncies del SEM. Segons els Mossos d’Esquadra, a l’arribar la baralla ja havia acabat i van trobar algunes persones ferides però de caràcter molt lleu. Se’ls va informar del seu dret a denunciar però, al tancament d’aquesta edició, no s’havia presentat cap denúncia.

Els pares del Sagrada Família estan preocupats per la presència de violència i drogues al bar

Un nou episodi de baralla que va ser presenciat pels veïns, que van mostrar la seua indignació sortint al balcó cassoles en mà per fer soroll. Una protesta que ampliaran en els propers dies amb una recollida de firmes per exigir a la Paeria que tanqui el bar, que acumula diversos expedients per consum de drogues i queixes veïnals. Per fer-ho possible, presentaran un nou escrit a l’ajuntament. El bar La Cordobesa és conegut per una baralla entre dos joves i dos agents de la Urbana. Les dos parts s’han denunciat per lesions i amenaces, tot i que l’agressió de l’agent es va fer viral després de ser gravada en vídeo. A les imatges es veu l’urbà llançant una cadira contra un dels joves. El cas es troba en mans del Jutjat d’Instrucció.

Tanmateix, els veïns surten en defensa de la Policia i asseguren que “també és un risc per a mossos i urbans, ja que quan els truquem per una baralla no saben com acabarà tot”. Una de les últimes baralles va ocórrer a finals del mes de juny. La baralla es va iniciar a plena llum del dia i dos persones van acabar ingressades a l’Arnau.

Els veïns denuncien que han viscut un estiu “molt conflictiu” a la zona i asseguren que també hi ha preocupació entre els pares del col·legi Sagrada Família, molt pròxim al local, “per la presència de violència i de drogues”.

tracking