SEGRE

ESNOTICIA

Denúncia a la discoteca Biloba de Lleida per una festa privada amb 26 persones

Per incomplir la capacitat màxima

Una patrulla de la Guàrdia Urbana durant l’actuació dissabte a la tarda a Biloba.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana durant l’actuació dissabte a la tarda a Biloba.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar dissabte a la tarda el responsable de la discoteca Biloba per organitzar una festa privada a les instal·lacions amb la participació de 26 persones. Els agents van rebre un avís que hi havia una festa al local i, quan hi van acudir, van comprovar que a dins hi havia un grup indeterminat de persones i el responsable els va dir que era una festa privada, malgrat que després va rectificar i va dir que estava obert al públic.

Els agents li van sol·licitar la llicència i van obrir una acta per incomplir les mesures decretades en l’estat d’alarma, que segons l’actual situació sanitària no permeten les festes de més de 10 persones, per la qual cosa incomplia el decret. Davant de la presència dels agents, les persones que eren a l’interior del local se’n van anar.

D’altra banda, ahir al migdia es va fer una altra actuació en un local per incomplir l’estat d’alarma. Concretament, els fets van tenir lloc a la una del migdia, quan una patrulla va comprovar que un bar del carrer Sant Martí tenia cinc vetlladors de més a la terrassa, per la qual cosa excedia la llicència permesa, a banda de no disposar de prou espai per complir amb els dos metres de distància entre les mesures, obligatori per a la reobertura. El responsable del bar va ser sancionat.

tracking