SEGRE

ESNOTICIA

Aïllats a l'hotel Rambla de Lleida 31 temporers, vint dels quals positius

Pròxims trasllats a La Manreana a Juneda

Imatge de l’exterior de l’hotel Rambla, a l’estació de trens.

Imatge de l’exterior de l’hotel Rambla, a l’estació de trens.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 31 temporers romanen aïllats individualment a l’hotel Rambla de Lleida, el de l’estació de Renfe. Segons van explicar ahir fonts de Salut, 21 han donat atès positiu de Covid, mentre que deu són contactes asimptomàtics, a qui es fa un seguiment i així es garanteixen les condicions de confinament per trencar les cadenes de transmissió.

Fins al moment, hi ha hagut almenys dos brots entre els empleats de la campanya de la fruita al Baix Segrià: a Alcarràs i a Seròs. En el primer municipi, tres persones van donar positiu fa dies i es va aïllar catorze temporers que hi havien estat en contacte. D’aquests, vuit van ser diagnosticats amb Covid després de fer-los la PCR.

En aquest municipi del Baix Segrià hi ha 50 temporers aïllats sota vigilància, encara que no són positius

A Seròs, van ser aïllats cinquanta temporers després que un company s’encomanés del coronavirus, però altres fonts de Salut van manifestar que cap no ha donat positiu.

“No hi ha hagut transmissió secundària, però aquest mig centenar de persones segueixen sota vigilància”, van assenyalar en aquest sentit.

Així mateix, Salut preveu traslladar avui a la casa de colònies La Manreana de Juneda més temporers, ja sigui perquè tenen la infecció o perquè s’han d’aïllar. Aquest equipament compta amb 130 places. La Diputació també ha cedit al consell del Segrià un vehicle per facilitar el trasllat dels temporers afectats. El nou protocol de Salut recomana que els que han d’estar en quarantena s’estiguin en habitacions individuals per garantir la ruptura de la transmissió.

tracking