SEGRE

HOSTALERIA OBERTURES

Lleida dóna llicència d'obres per a un McDonald's a la plaça Sant Joan

Per adequar la façana i un accés lateral a l'edifici del número 10, en ple Eix Comercial || El restaurant ocuparà la planta baixa i el primer pis

El McDonald’s de la plaça Sant Joan s’ubicarà en aquest edifici.

El McDonald’s de la plaça Sant Joan s’ubicarà en aquest edifici.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria ha concedit llicència urbanística a Restaurantes McDonald’s per adequar la façana del número 10 de la plaça Sant Joan per implantar un establiment d’aquesta popular cadena de menjar ràpid en ple Eix Comercial. Segons ha pogut saber aquest diari, l’ensenya McDonald’s preveu obrir un establiment a la planta baixa i el primer pis d’aquest edifici, conegut com a Banc Vitalici i situat vora les escales (el flam). L’ajuntament ha autoritzat les obres amb el condicionant que suprimeixin els rètols identificatius de la façana de la primera planta i la banderola de la baixa, per complir amb els preceptes que determina l’ordenança del Paisatge Urbà.

El consistori detalla que el termini màxim per començar les obres és d’un mes i perquè es conclogui, de dos anys, malgrat que es poden sol·licitar les pertinents pròrrogues. Si no ho fa, l’autorització quedarà caducada.

La comissió municipal de Patrimoni i els tècnics d’Urbanisme han emès informes favorables

Restaurantes McDonald’s va demanar llicència a la Paeria el passat mes d’abril per habilitar una nova porta d’accés a la façana lateral del número 10 de la plaça Sant Joan, retolar l’establiment i executar les instal·lacions a la coberta de l’edifici. Al juny, la comissió municipal de Patrimoni va emetre el seu informe favorable i els serveis tècnics també van donar-hi després el vistiplau. Així mateix, el consistori ha pogut concedir el permís gràcies a haver deixat sense efecte la suspensió de la tramitació de llicències d’edificació, reformes o ampliacions que estava vigent anteriorment des de l’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.

D’aquesta manera, el nou McDonald’s de la plaça Sant Joan s’afegirà als altres dos establiments que la cadena disposa a la ciutat de Lleida, en règim de franquícia. L’últim a obrir va ser el de la zona d’expansió de Copa d’Or, l’obertura del qual va comportar al seu torn el tancament del primer restaurant de l’ensenya que es va instal·lar a la capital, concretament al campus de Cappont.

L’altre establiment actualment en servei és al carrer Rovira Roure, però al peu de la carretera d’Osca, a l’àrea comercial i de lleure ubicada a l’expansió de Ciutat Jardí. De fet, aquest restaurant va obrir quan encara no existia aquesta zona comercial. Aquest local ha estat tancat un temps recentment, però ahir estava en funcionament.

tracking