SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Detingut per circular a 160 km/h pel centre de Lleida

L'home, d'uns 30 anys, va fugir en un control a la rambla d'Aragó || En contradirecció i sense tenir carnet de conduir

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir un conductor d’uns 30 anys que va circular a 160 quilòmetres per hora pel centre de la ciutat, fent diferents maniobres temeràries després de saltar-se un control policial. Els fets van tenir lloc a les 17.30 hores quan la Guàrdia Urbana va intentar donar l’alto a aquest conductor en un control a la rambla d’Aragó.

El xòfer, fent cas omís dels agents, va fugir i va començar a conduir de forma temerària per la rambla d’Aragó, l’avinguda Catalunya, Lluís Companys, Neptú, Templers i el passeig de Ronda. Segons van informar fonts policials, el conductor va circular diversos carrers en direcció contrària i amb menyspreu cap a la vida de les persones, ja que diversos vianants van haver de saltar per evitar ser atropellats per aquest vehicle.

Una vegada va arribar a Ronda, el vehicle ja circulava a 160 quilòmetres per hora i l’arribar a l’avinguda Alcalde Rovira Roure, a l’altura de l’església de Montserrat, va tenir un accident.

En aquell moment, el conductor va sortir del vehicle i va començar una fuga a peu, fins que finalment els agents van poder aturar-lo. Després d’identificar-lo, els agents van comprovar que tampoc tenia carnet de conduir en vigor, perquè mai l’havia obtingut.

A més, ja havia estat denunciat per la via penal anteriorment precisament per no disposar de llicència per conduir. Una vegada identificat, els agents li van imputar diversos delictes contra la seguretat del trànsit per conducció temerària, per conducció amb especial menyspreu cap a la vida de les persones, per circular amb excés de velocitat punible i per no disposar del carnet de conduir.

El conductor passarà a disposició del jutjat de guàrdia de Lleida.

Denunciats per velocitat i menor sense carnet La Guàrdia Urbana va denunciar penalment la setmana passada per un delicte contra la seguretat en el trànsit un conductor de 19 anys que va ser caçat per un radar circulant a 119 quilòmetres per hora per l’avinguda de l’Exèrcit, on el límit de velocitat és de 50 km/h. El 12 de febrer passat també va ser imputat el conductor d’un altre turisme que va arribar a circular a 120 km/h. La Urbana va sorprendre dimecres passat a la rambla d’Aragó un jove de 17 anys conduint un cotxe. A més, el vehicle tampoc tenia l’assegurança obligatòria.

tracking