SEGRE

Detingut un jove a Lleida per agredir-ne un altre i amenaçar-lo amb una navalla

Control de la Urbana pel toc de queda.

Control de la Urbana pel toc de queda.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida han detingut aquest dimarts un home de 23 anys per, juntament amb dues persones més, haver-ne agredit un altre.

Els fets han passat sobre les 2 de la matinada al carrer Baró de Maials, quan els agents han acudit a la crida de la víctima, un jove de 22 anys que havia sigut agredit instants abans i que presentava un fort cop al nas amb possible fractura òssia. Segon la víctima, l'havien agredit tres joves i, posteriorment, un d'ells l'havia amenaçat amb una navalla. 

Diverses patrulles han començat una recerca per la zona localitzant, a l'encreuament entre Baró de Maials i Rosa Parks, un grup de joves que en veure els agents han començat a córrer, i mentre un d'ells, segons els agents, llençava un objecte en una zona enjardinada. En aturar aquest últim, els agents han comprovat que l'objecte era una navalla i que la seva descripció coincidia amb la que havien donat diversos testimonis que eren a la zona dels fets. 

Com a conseqüència, han procedit a la detenció de l'home, de 23 anys i veí de Lleida, per un delicte de lesions i un delicte d’amenaces amb arma blanca. 

tracking