SEGRE

Tres joves agredeixen un home a Lleida amb un ganivet i fustes amb claus

Un d'ells havia estat detingut dos dies abans per amenaces a veïns del mateix edifici on va succeir l'agressió

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Detingut per agredir dos policies a LleidaGuàrdia Urbana de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dijous tres joves al carrer Pallars acusats d'agredir un home de 52 anys a l'entrada d'un edifici. Segons la policia local, sobre les 18.30 hores una patrulla va ser requerida arran de l'avís d'una agressió. En arribar al lloc els agents van trobar els tres joves, moment en què un dels suposats agressors va fugir del lloc.

L’home presentava un tall sagnant al front i diverses ferides en braços i mans. Segons la víctima, mentre estava en l’entrada de l'immoble esperant un amic, van aparèixer els tres nois, els quals no coneixia de res, quan un d’ells va treure un ganivet de grans dimensions i va intentar clavar-li. L'home es va poder defensar però va patir lesions en braços i mans. Va aconseguir sortir al carrer per tal de demanar ajuda, moment en que els altres dos joves, amb una fusta amb claus, van començar a donar-li cops mentre li deien que el matarien.

Els agents, davant els fets exposats per la víctima i les lesions que presentava, van procedir a la detenció dels dos joves que restaven al lloc, de 19 i 20 anys, naturals del Marroc i veïns de Lleida, a per un delicte de lesions i amenaces. La víctima va ser atesa pel SEM al mateix lloc dels fets.

Es dona la circumstància que a un dels detinguts li constava un requeriment de prohibició d’apropament a dos persones que vivien en l’edifici on havien passat els fets, ja que dos dies abans havia estat detingut per unes amenaces, també amb arma blanca, a dos veïns de l'immoble, motiu pel qual va ser novament encausat per un delicte de trencament de condemna.

tracking