SEGRE

El taxista assassinat de Lleida: Mohamed Ezzeraiga, de 43 anys, casat i amb dos fills petits

Un taxista de Lleida va ser brutalment assassinat a ganivetades ahir a la Bordeta. La víctima, Mohamed Ezzeraiga, de 43 anys, va ser atacada quan estava de servei i va rebre una desena de ganivetades a coll, cor i esquena que el van deixar greument ferit. Va ser traslladat en estat crític a l'Arnau de Vilanova, on va morir tres hores després

Un taxi llueix crespons negres ahir al seu pas per on va ser trobada la víctima.

Un taxi llueix crespons negres ahir al seu pas per on va ser trobada la víctima.JORDI ECHEVARRIA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El taxista assassinat la passada matinada a Lleida és Mohamed Ezzeraiga, de 43 anys i nascut al Marroc, estava casat, tenia dos nens, un d’uns cinc anys, un nadó de mesos i portava més de vint anys a Lleida. Des de l’entitat cultural Magrebeida, Abderrafie Ettalydy va afirmar que “estem impactats per un succés tan tràgic i que a sobre hagi ocorregut durant el ramadà, una època de pau i solidaritat”.

A Ezzeraiga tots els seus coneguts li deien Simu. Per la seua part, el portaveu de la comunitat musulmana del Palau de Vidre, Abdellatif Láatabi, va explicar que era membre de l’associació Nostàlgia Lleida, una entitat que es dedica a ajudar la comunitat i fomentar la integració. També era molt aficionat a l’esport, especialment al futbol.

tracking