SEGRE
Berta Collado, l’última a arribar.

Berta Collado, l’última a arribar.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Berta Collado (Talavera de la Reina, 1973 encara que criada a l’extremenya Navalmoral de la Mata) és, de moment, l’últim fitxatge de Zapeando. Ens n’alegrem per ella perquè és llicenciada en Periodisme i encara que va figurar durant un parell d’anys al top five de les dones més sexis d’aquest país –injuriat rànquing que, com tothom sap, no serveix absolutament per a res tret d’augmentar espectacularment els seguidors de Facebook–, era una més de les damnificades per la maledicció de Sé lo que hicisteis, programa en el qual va destacar entre el 2007 i el 2011.

Cap de les anomenades noies d’or de l’imbatible rei de les sobretaules televisives fins al seu tancament ha acabat de triomfar després d’abandonar l’espai, com ha estat el cas de Patricia Conde, Paula Prendes, Pilar Rubio –això sí, una icona mediàtica al ser parella de Sergio Ramos– i Cristina Pedroche, que apunta maneres però no acaba de consagrar-se del tot.

Tant de bo rellanci la seua carrera televisiva per als seus incomptables fracassos. Per cert, en el debut va coincidir amb els seus ex, Miki Nadal i la Pedroche.

tracking