SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Avui dia a la gent li costa comprar un diari. Només són un euro i escaig, però coi... Si el puc llegir al bar de franc quan vaig a fer el cafè, perquè l’he de comprar? Altres prefereixen mirar les notícies en format digital, d’altres s’assabenten del que passa al món mentre fan el dinar escoltant la ràdio o d’altres prefereixen seure, i veure des del sofà de casa les notícies del dia havent dinat, si és que no s’adormen. Però com un diari no hi ha res.

És tan barat i útil per a tantes coses, que descriuré només alguns dels seus usos més clàssics, sense arribar a anomenar la seva utilitat en els banys d’algunes cases de fa 50 anys, això queda a cada llar.

Amb els diaris vells podem netejar els vidres, perquè no ens aixafin els fregats, empaquetar vidre i figures quan fem mudances, cobrir el terra per quan pintem el pis a l’estiu, embolicar el pessebre, fer treballs manuals amb els nens, conservar la forma de les bosses, encendre el foc, com a paraigua en cas d’imprevist, matar mosques (o almenys espantar- les)... Voleu dir que no té un paper important el paper de diari?

tracking