SEGRE

SUCCESSOS

Una ciclista morta i una altra de greu envestides per turisme a Tarragona

El conductor ha fugit del lloc i ha estat detingut posteriorment

Una ciclista morta i una altra de greu envestides per turisme a Tarragona

Una ciclista morta i una altra de greu envestides per turisme a Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una ciclista ha mort i una altra ha resultat ferida greu en ser arrossegades per un turisme, el conductor del qual ha fugit, en una carretera local de Vilabella (Tarragona), ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’accident, amb un altre vehicle implicat, s’ha produït a les 13.21 hores al punt quilomètric 19 de la carretera local TP-2031 de Vilabella quan un vehicle, que ha envestit les dos ciclistes, unes de les quals ha mort en l’acte, ha fugit després.

La segona ciclista ha patit ferides greus i ha estat traslladada en helicòpter a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els Mossos d’Esquadra han establert un dispositiu que ha permès, en mitja hora, identificar i detenir el conductor. Es tracta d’un home de 33 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Vila-seca (Tarragona), que ha donat negatiu en les proves de consum d’alcohol i de drogues.

La policia imputa al conductor els delictes d’homicidi per imprudència, lesions per imprudència i d’omissió del deure de prestar socors.

El detingut ha estat traslladat a la comissaria de Valls (Tarragona) i passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

tracking