SEGRE

XARXES SOCIALS

Detingut per insultar a Facebook un ciclista que va morir atropellat

L’accident va tenir lloc diumenge a Melilla

Detingut per insultar a Facebook un ciclista que va morir atropellat

Detingut per insultar a Facebook un ciclista que va morir atropellat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut un jove de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte d’incitació a l’odi després d’abocar a les xarxes socials insults contra Carlos Huelin, el ciclista que va morir diumenge després de patir un atropellament mortal a Melilla.

Fonts properes al cas han informat que el detingut és Adil B.A., un jove de Melilla de 24 anys que va ser reconegut pels policies que estaven de servei en el pas de Farhana ahir a la tarda.

És previsible que avui passi a disposició judicial com a suposat autor d’un delicte d’incitació a l’odi i podria ser castigat amb una pena de presó d’un a quatre anys i multa de sis a dotze mesos si finalment resulta condemnat.

El seu comentari, abocat en un grup de Facebook amb innombrables faltes d’ortografia, va suscitar immediatament el rebuig de la resta d’usuaris, a qui també va insultar anomenant-los de "covards" i "capullos", i va estendre els seus comentaris a tota la comunitat cristiana de Melilla, a la qual es va referir com a "pallos de mierda" (sic).

A més de desitjar la mort de Carlos Huelin i insinuar que podria haver pres estupefaents, Adil B.A. va enviar "al foc" a tots "els pallos",  a qui va anomenar "xatarras" i "racistes".

També va defensar el conductor que va causar l’atropellament mortal, que septuplicaba la taxa màxima d’alcohol permesa, justificant-ho: "El xaval anava begut. I què?".

En el seu perfil de Facebook, Adil B.A. es presenta com a "assassí a sou" i "traficant", a més d’estudiant de la Universitat de Harvard.

tracking