Èxit de participació en la marxa BTT Terrall-Garrigues

La prova, que enguany arriba a la desena edició, està organitzada pel Club Ciclista Ateneu Garriguenc

Sortida de la marxa BTT Terrall-Garrigues

Èxit de participació la marxa BTT Terrall-GarriguesAjuntament de les Borges Blanques

El diumenge 7 d'abril va tenir lloc la 10ª Terrall - Garrigues, organitzada pel Club Ciclista Ateneu Garriguenc, que aquest 2019 compleix 10 anys. Era la primera marxa puntuable per la Xallenge BTT Garrigues i va comptar amb prop de 250 participants, que van prendre la sortida a les 9:00 del matí des del parc del Terrall de les Borges Blanques.

La prova constava de dos recorreguts per senders (alguns netejats per l'ocasió). Els participants podien escollir entre un circuit de 46km i 1.000 metres de desnivell o bé, un de més assequible de 28km i 500 metres de desnivell.

La Xallenge BTT Garrigues descansa fins passat l'estiu i tornarà amb molta activitat ja que hi haurà les 4 marxes restants del circuit garriguenc.