El Balaguer va vèncer ahir el Vilaseca (3-0) i ratifica la seua bona arrancada de lliga donant continuïtat al triomf aconseguit en la primera jornada davant de l’Igualada (0-1). Els homes de Jordi Cortés van ser molt superiors al conjunt visitant i després de protagonitzar uns primers 35 minuts de gran joc, en els quals van aconseguir dos gols, es van dedicar a conservar l’avantatge i imposar el seu ritme.

Els de la Noguera van dominar el xoc des de l’inici, aconseguint el centre del camp gràcies al treball de Carlos i Isaac, que, a més, aconseguien connectar amb Genís, Adrià i Asier, que no van deixar de crear perill. Així, el primer gol no va tardar a arribar. Corria el minut 15 quan Yerai va enviar una gran passada que va controlar magníficament Asier per assistir sobre Genís, que va batre la porteria rival sense problemes (1-0, 15’). Després del gol, el Balaguer va continuar atacant i cinc minuts més tard una jugada del mateix Genís va acabar amb una rematada desviada d’Adrià. Tot seguit, va ser Putxi el que es va desfer del seu marcador aconseguint posar la pilota a l’àrea petita perquè Adrià superés el porter Rodri després d’una bona rematada (2-0, 25’). El Vilaseca no es va recuperar de sengles cops i els de Jordi Cortés només van tenir un petit sobresalt amb la lesió de Carlos Martínez al minut 38. Tot i així, els locals no van perdre el control del partit i es va arriba al descans amb el resultat de 2-0.

Al segon temps, el Vilaseca va intentar sorprendre el Balaguer pressionant més amunt i estirant les línies, deixant una defensa de tres homes. Amb aquest escenari, els de Cortés van saber llegir el joc i van aconseguir diverses transicions ràpides amb què van poder sentenciar definitivament el partit. Al minut 66 Genís va rematar incomprensiblement fora quan es trobava sol davant del porter, i en el 73 el porter visitant va protagonitzar una gran aturada d’un xut d’Asier després d’una bona passada de Mikel. Malgrat aquests errors en la definició, el Balaguer no va patir en cap moment ni va veure perillar el triomf. De fet, l’única oportunitat de gol visitant va arribar a la recta final del partit, quan Sarà va recollir un rebuig a la frontal de l’àrea obligant a intervenir Alfred amb un llançament enganxat al pal (87’). Després d’aquestes accions de perill i quan el partit ja expirava, de nou Adrià va ampliar la renda particular i la dels seus després d’aprofitar una gran assistència de Pau aconseguint el definitiu 3-0 (93’). Aquesta victòria reforça la moral d’un Balaguer que ha començat la temporada de la millor manera possible i que en la pròxima jornada visitarà la Rapitenca. Serà diumenge a les 12.00 hores.

“La primera mitja hora ha estat molt bona”L’entrenador del Balaguer, Jordi Cortés, es va mostrar molt satisfet al final del partit i va destacar el bon treball dels seus a l’inici del xoc, minuts que van marcar l’esdevenir del partit. “Sabíem com jugaven ells, ho havíem preparat durant la setmana i ens ha sortit bé. La primera hora ha estat molt bona.” Cortés també va valorar positivament que, gràcies al bon rendiment dels seus homes, va poder donar minuts a jugadors faltats de ritme i que necessitaven jugar. “Estic content, perquè marcar els dos gols tan aviat ens ha permès poder donar minuts a jugadors que vénen de lesions, com Massana i Joan”, va afirmar el tècnic del Balaguer.