FUTBOL PRIMERA CATALANA

L’Alpicat suma de tres en tres

L’Alpicat va ser el clar dominador del partit davant del Morell i va sumar la segona victòria consecutiva com a local.

L’Alpicat va sumar ahir la segona victòria consecutiva com a local al superar amb facilitat (3-0) el Morell, un rival que mai va incomodar el conjunt que dirigeix Martí Alavedra. Amb aquest triomf, els lleidatans se situen a la part alta de la classificació, a l’espera que avui es disputi la resta de la jornada de Primera Catalana.

No s’havia complert el primer minut de joc quan l’Alpicat va aconseguir el primer gol del partit. Xavi Gomà es va encarregar de servir una pilota des de la banda que Vendrell va rematar al fons de la xarxa visitant per establir el resultat d’1-0 a l’electrònic. Els lleidatans aconseguien avançar-se al rival per tercer partit consecutiu durant els primers compassos.

Com en els dos anteriors compromisos, l’Alpicat va aconseguir avançar-se en els primers compassos

Marcar el primer gol tan aviat va posar les coses molt fàcils a l’Alpicat, que va saber contenir els intents del Morell d’atansar-se als condominis de Crisos, encara que no hi va haver ni una acció destacable de perill per part del conjunt tarragoní. D’altra banda, la clau per als lleidatans va ser la pressió que van exercir sobre la sortida de pilota del Morell, així com els ràpids contraatacs després de recuperar la bimba en el mateix camp.

D’una d’aquestes accions va sorgir el segon gol de l’Alpicat. Al minut 28, una bona acció de Romero va acabar amb la pilota dins de l’àrea i la passada a Brezmes en el 2-0 després d’ajustar l’esfèric a un dels pals de la porteria. Amb el segon gol, el conjunt lleidatà assegurava una bona renda per a una segona meitat en la qual esperava la reacció del Morell, inactiu durant la primera. No obstant, el rival no va donar senyals de vida en atac durant la segona part, malgrat el 2-0 en contra, i Crisos va ser un espectador de luxe durant la resta de l’encontre.

Per la seua banda, l’Alpicat també va baixar de revolucions, encara que va continuar generant ocasions de perill. Kelly, als 55 minuts, va rematar massa creuada una pilota que va rebre dins de l’àrea, mentre que al minut 70 Xavi Gomà va estar a punt de marcar el tercer amb un tret llunyà que va estar a prop de sorprendre el porter del Morell. Ja al tram final del matx, l’Alpicat va aconseguir sentenciar amb el 3-0. Una gran acció de Vendrell llançant al contraatac l’aprofitava Brezmes dins de l’àrea, que va superar dos defenses i va cedir la pilota a Padrones perquè establís el definitiu 3-0.

Abans del final, Toje i Caste van estar a punt d’ampliar la golejada, però les rematades se’n van anar desviades per molt poc. La pròxima jornada, l’Alpicat visitarà el Vista Alegre, que avui juga al terreny de joc del Suburenc.

Balaguer, EFAC i Lleida B, a la recerca del triomf la tercera jornadaBalaguer, EFAC i Lleida B buscaran avui la victòria en la tercera jornada de Primera Catalana. Els de la Noguera, líders amb dos victòries seguides, intentaran sumar la tercera al camp de la Rapitenca (12.00), on Jordi Cortés no podrà comptar amb els lesionats Carlos Martínez i Víctor Darias. El Balaguer alinearà un onze format per Alfred, Alberto, Raúl, Giribet, Yerai, Pau, Isaac, Genís, Galcerán, Adrià i Asier, informa Joan Bové.