El Les remunta i acaba empatant a Pardinyes

El Pardinyes va empatar amb el Les, 3-3, i va aconseguir així el primer punt d’aquesta temporada.

Partit entretingut entre el Pardinyes i el Les, que va acabar en empat (3-3) malgrat l’avantatge local fins al minut 73. El Pardinyes va començar dominant un matx en el qual tots dos equips van portar a terme un joc ordenat però en què els locals van tenir més ocasions de gol. Amb tot, el Les es va avançar en una contra i va arribar al descans amb 0-1. A la represa, el Pardinyes va sortir molt més efectiu, va capgirar el marcador i va aconseguir un avantatge de 3-1. Amb la tranquil·litat de la victòria, els jugadors locals van abaixar la intensitat i el Les, jugant a la recerca del gol, va poder remuntar la diferència i endur-se un punt de la visita a Lleida.