FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

L’AEM venç el Son Sardina

Les lleidatanes sumen el primer triomf de la temporada a casa

Una jugadora de l’AEM intenta rebutjar una pilota entre dos rivals.

L’AEM va aconseguir ahir una victòria (3-1) important en l’objectiu d’assegurar la permanència com més aviat millor, guanyant el primer partit a casa, davant el Son Sardina, aquesta temporada i amb la qual cosa deixa la zona de descens a 5 punts. Les lleidatanes van sortir a buscar la victòria des del primer minut, conscients que les mallorquines no eren un rival gens fàcil. Fruit d’això, el primer gol no es va fer esperar i va arribar al 17, gràcies a una combinació entre Pixu i María, que va guanyar l’esquena a la defensa i va batre la portera rival (1-0). El domini de la possessió era blau, cosa que es va traduir en el segon gol, obra de Marta. La jugadora de l’AEM va servir un llançament de falta i, després d’estavellar-se a la defensa mallorquina, va buscar el rebot per marcar un golàs de volea (2-0, 39’). A la represa, Tània, del Son Sardina va marcar als deu minuts (2-1), i va fer creure a les balears que podien endur-se algun punt de la visita a Lleida. Però res més lluny de la realitat. Un gol d’Ainhoa després d’una contra va posar el 3-1 de definitiu. El pròxim matx de les blaves és dimecres al camp del Barça B.