EL MILLOREL PITJOR

Meritori empat de l’Alpicat

Els rojos empaten malgrat jugar amb deu durant vint minuts || Els lleidatans van poder guanyar en l’últim sospir

Un jugador de l’Alpicat pugna amb un del Vilanova en una de les jugades del matx d’ahir.

Taules a la capital del Garraf entre el Vilanova i l’Alpicat (2-2). Els rojos van aprofitar dos concessions al darrere dels locals per sumar un valuós punt davant d’un dels galls del grup.

El quadre lleidatà es va adonar dels nervis dels blanc-i-blaus al darrere, un equip que encara no ha aconseguit deixar la porteria a zero en cap partit, i es va mantenir viu en els pitjors moments.

Vendrell, a l’últim instant, va tenir el 2-3 a les mans en un xoc en el qual hauria pogut passar de tot.

Una simple passada frontal de Toje al minut 2 va permetre a Padrones inaugurar el marcador al superar el porter Javi Martínez, que havia sortit fins al límit de l’àrea (0-1). Va replicar el Vilanova agafant el mànec del xoc, elaborant i arribant per les bandes. Carlitos va avisar rematant al pal una deixada de Sergi Moreno i Codina va topar amb el travesser al recollir un rebuig.

La insistència del Vilanova va tenir premi al minut 16, quan Morillas va empatar després d’associar-se amb Carlitos, que li va deixar el cuir de taló (1-1). Un xut de Carlitos i un de Jusi van allargar els millors moments dels locals, però es van acabar quan l’Alpicat va ocupar millor els espais i els va obligar a jugar més directe. Tot i així, es veia superior al Vilanova, que va fer el 2-1 al minut 50 gràcies a Carlitos, molt atent en un rebuig d’Amo a l’àrea per rematar a l’escaire després d’una centrada de Víctor Morillas.

L’alegria dels locals va durar poc, ja que una passada tova de Jusi a Codina va permetre a Vendrell recollir el cuir a la zona de tres quarts i jugar per a Brezmes, que va avançar i va batre des de lluny Javi Martínez (2-2). El gol va deixar una mica tocat el Vilanova i Javi Martínez es va haver de lluir en un mà a mà amb Vendrell. Llavors, va abaixar el ritme i van arribar les presses en els blanc-i-blaus, que no van saber tornar a ficar mà a l’Alpicat, malgrat jugar amb un home més per la segona targeta groga a Amo en el minut 71.

Un parell de centrades desbaratades a la defensa visitant van ser les millors opcions dels del Garraf per tornar a decantar la balança al seu favor.

A última hora la va tenir Vendrell, però va rematar malament des de dins de l’àrea. El punt va ser celebrat per un Alpicat que va donar la cara i ascendeix un lloc a la taula.

“Marxem contents i motivats”L’entrenador de l’Alpicat va reconèixer que “a la primera part ens ha faltat intensitat malgrat marcar el 0-1 tot just començar el partit”. Encara que va afegir que “l’hem recuperat després del descans fins que l’expulsió d’Amo ens ha obligat a treballar una mica més a tots”. Després de l’encontre, el tècnic va afirmar que “marxem contents amb el punt davant d’un gran rival que ho ha posat summament complicat”. “Hem lluitat molt i aquest empat ens dóna molta moral per al derbi de la setmana que ve contra l’Almacelles al nostre camp.”