Adéu a dos mesos de sequera

L’ICG Lleida remunta un 1-3 en tretze minuts i trenca amb vuit jornades sense conèixer la victòria || Els llistats atrapen el primer equip fora del descens i se situen a un punt del Noia

Roc Llisa, autor del gol de l’empat a tres, controla la bola davant de la pressió de l’angolès Mendes.

L’ICG Software Lleida es va retrobar ahir amb la victòria dos mesos després d’aconseguir la primera i única que tenia al caseller, aconseguida just en la jornada inaugural davant el Vic, actual tercer classificat de l’OK Lliga. Els d’Albert Folguera van tombar el Noia Freixenet (4-3) després de completar una remuntada èpica, anotant tres gols en 13 minuts que li van permetre capgirar l’1-3 que semblava definitiu. Amb aquest triomf, els llistats empaten amb el primer equip fora del descens, l’Alcoi, i se situen a un punt del Noia.

El duel era una altra prova de foc per als lleidatans, necessitats de punts després d’haver-ne sumat només tres en les vuit últimes jornades. Aquesta pressió es va notar d’inici, amb un joc imprecís i amb errors que, com en altres ocasions, li van costar cars. Després que Andreu Tomàs tingués una clara ocasió en una gran jugada personal, una pèrdua de Borja López va provocar la contra del Noia que va culminar l’angolès Mendes, amb l’ajuda de Lluís Tomàs, que no va aturar la bola i aquesta va entrar lentament a la porteria.

L’ICG havia de remar de nou a contracorrent. Andreu va tornar a posar a prova el porter barceloní, que poc després, en l’equador de la primera meitat, res va poder fer davant de la genialitat de Darío Giménez en l’execució d’una falta directa. A partir d’aquí es van veure els millors minuts dels llistats, que van tenir clares ocasions per anar-se’n al descans amb avantatge a les mans d’Andreu, Rodero i el del planter Roc Llisa.

La segona meitat va començar amb mal peu per als llistats, ja que una infantil pèrdua de Giménez, que era l’últim defensor, va propiciar una contra clara del Noia i Aragonés no va perdonar. La situació es va complicar encara més quan una combinació entre Mendes i Esteller la va culminar aquest últim de fort tret. L’1-3 faltant 13 minuts semblava ja sentenciar el duel, però l’ICG va treure l’orgull. Giménez es va rescabalar del seu greu error anterior i va reduir distàncies al transformar amb mestria una altra falta directa i, 50 segons després, Roc Llisa culminava una ràpida contra per equilibrar el marcador (3-3, m.41).

L’ICG, que estava pràcticament mort, es va animar i Andreu Tomàs va trobar el premi que tant havia buscat per situar un èpic 4-3 a tres minuts del final. Veure per creure. Era qüestió de sobreviure al setge del Noia, i allà va aparèixer la figura de Lluís Tomàs, que va desbaratar fins a cinc ocasions per segellar la victòria.

“Amb l’1-3 i faltant el que faltava tot semblava perdut, però llavors hem tret el millor de nosaltres. Estic molt content perquè estàvem molt necessitats de punts i això ens alleujarà tensions”, va assenyalar Folguera.

arenys de munt

L’Alpicat continua sense puntuar fora de casa i ahir va perdre a la pista de l’Arenys de Munt per 6-3, i això que els de Xavi Roy van arribar a dominar per un clar 0-3 abans de complir-se els primers deu minuts de joc.

El Lleida.net Alpicat desaprofita un 1-3i acaba golejat a Arenys de Munt