EL PITJOREL MILLOR

El Balaguer assalta el liderat

Alguns dels jugadors del Balaguer celebren un dels gols d’ahir formant una pinya al centre del camp.

Contundent victòria del Balaguer davant d’un fluix Jesús i Maria, que no va fer en cap moment la impressió d’estar dins del partit (6-1), i que serveix perquè els de la Noguera recuperin el liderat del grup II de la Primera Catalana, després de l’entrepussada del San Cristóbal.

El Balaguer va mostrar les seues cartes molt aviat, davant d’un equip que va sortir amb una línia defensiva de cinc homes. Adrià, en el minut 7, va aprofitar un clamorós error defensiu per quedar-se sol davant del porter visitant i marcar-li el primer gol de la tarda. El Jesús i Maria no va reaccionar i en el minut 14 Adrià va servir una pilota a Putxi perquè marqués de xut creuat (2-0). I set minuts després, els mateixos protagonistes, amb Adrià que controla una pilota a l’interior de l’àrea i, després d’un rebuig del defensor, la pilota cau als peus de Putxi, que des del punt de penal connecta un potent xut al fons de la xarxa (3-0). Tan sols havien passat vint minuts i el Balaguer ja havia sentenciat un encontre que no es preveia tan fàcil. En el minut 34, Adrià va tornar a aprofitar una badada defensiva per quedar-se sol darrere de la defensa i, davant de la sortida desesperada del porter, va marcar el quart de vaselina. Amb el 4-0 s’arribava al descans, i a l’inici del segon temps, Jordi Cortés va donar descans a Isaac i Yerai, que havien vist targeta a la primerapart, i va donar entrada a Joan i Galceran. Precisament Galceran va ser l’encarregat de fer el cinquè de la tarda a passada d’Adrià, tan sols cinc minuts després. Amb el 5-0, el matx va entrar en una fase de baixa tensió que es va trencar amb el gol visitant, obra de Farreres, al pentinar una passada sense perill a l’interior de l’àrea (5-1). El gol va tornar a donar ales als locals, que cinc minuts més tard marcaven el definitiu 6-1, obra de Marc Sánchez a passada d’Adrià. Un Adrià que va marcar dos gols i va assistir en els altres quatre del seu equip.

Amb aquesta victòria, sumada a la derrota del San Cristóbal, el Balaguer recupera la primera posició de la classificació i és l’equip més golejador i el menys golejat en el que va de Lliga.

La primera plantilla del Balaguer es despulla pel ‘Centenari’Els futbolistes del primer equip del CF Balaguer van participar aquest cap de setmana en l’obra de teatre Centenaris, que el Grup Escènic Recreatiu dedica a l’entitat, que commemora els cent anys de futbol a la ciutat. Els jugadors van aparèixer en escena en el tram final de l’obra fent un striptease d’homenatge al film Full Monty, que va fer embogir el públic assistent al Teatre Municipal. La recaptació anirà destinada al club.