El Butsènit guanya en un partit trepidant

L’EF Tàrrega suma la quarta derrota de la temporada a casa al mostrar molts errors defensius.

El Butsènit es va imposar a l’EF Tàrrega a domicili en un partit amb moltes alternatives i marcat per l’excessiva debilitat defensiva local. En el minut 15, el partit ja anava 0-2 gràcies a dos gols de Berné i Bumbar a l’aprofitar la passivitat local. Deu minuts després, Enríquez va fer un golàs de falta des del mig del camp. Però els visitants van tornar a marcar, aquesta vegada de córner, abans del descans.

En el segon temps, els locals van ser millors i van empatar a tres gràcies a Cos i Baiget, però l’alegria els va durar molt poc. Rosinés, en pròpia porta, i Fahham, a la contra, van sentenciar en el tram final d’aquest disputat encontre.