L’Atlètic torna a somriure

Kevin Gameiro celebra amb el seu company Ángel Correa el segon gol de l’Atlètic a Pamplona.

L’Atlètic va ressorgir ahir a la Lliga després de dos derrotes, al guanyar l’Osasuna a Pamplona gràcies a dos gols en dos minuts durant la primera part, després que els rojillos fallessin un penal, per tancar el marcador amb un gol a l’últim minut (0-3).

L’inici del matx va ser equilibrat, tot i que l’equip blanc-i-vermell va comptar amb una bona aproximació als dos minuts per avançar-se, en una pèrdua de pilota local que Griezmann va aprofitar per servir una bona pilota a Gameiro, que va rematar fora. Sense arribar al primer quart d’hora, va arribar la jugada clau del partit, un penal fallat per l’Osasuna, després que Giménez fes caure Riera. Oblak va endevinar la intenció de Torres i va aturar la pena màxima davant del desconsol de l’afició local.

El porter de l’Atlètic va endevinar la intenció de Torres i va aturar la pena màxima per a l’Osasuna

Amb llibertat de moviments per als jugadors d’atac de l’atlètic, l’equip madrileny va començar a controlar el joc davant d’un Osasuna ordenat, però dins de la seua pròpia parcel·la de camp. L’Osasuna, amb molts metres per recórrer per poder plantar-se davant la porteria rival, va tenir una bona arribada de Kodro, que es va quedar sense idees dins de l’àrea, mentre que Nauzet va salvar l’Osasuna poc després en un mà a mà davant de Correa. L’equip blanc-i-vermell va sentenciar el partit en dos minuts, passada la primera mitja hora del partit, amb dos gols de Godín i Gameiro. El defensa uruguaià va marcar de cap a l’àrea petita en un córner servit per Koke, superant Riera, encara que aquest va demanar falta, i sense que Nauzet sortís a buscar la pilota. Gameiro ho va fer després d’una passada a l’espai de Correa, i va aprofitar un mà a mà davant de Nauzet per anotar el segon gol visitant d’un tret ras creuat. Amb el partit pràcticament resolt es va arribar al descans, sense que l’Osasuna pogués canviar el ritme de l’encontre en una segona part plàcida per a l’Atlètic.

Els blanc-i-vermells es van dedicar a deixar passar els minuts i adormir el partit sense fer mal a l’Osasuna, que no va tenir cap oportunitat durant la segona meitat, tret d’un xut desviat de Causic en el minut 88. Carrasco va aprofitar una pèrdua de pilota d’Unai García per marcar el 0-3 definitiu en el minut 90 i donar els tres punts a l’Atlètic a Pamplona.