MOTOCRÒS MX FESTIVAL SEGRE

Triomf lleidatà

Jordi Quer, de Juneda, es va imposar en la categoria reina || Hi van participar 90 pilots

La prova, que era també puntuable per al Campionat Provincial de motocròs, va tancar el calendari de proves al Circuit de Catalunya de Bellpuig.

El Moto Club Segre va celebrar ahir al Circuit de Catalunya de Bellpuig el ja tradicional MX Festival Segre 2016, que va comptar amb la participació de prop d’un centenar de pilots, alguns del Campionat d’Espanya i del Mundial. Amb tot, el triomf en la categoria reina, la MX1, va ser per al lleidatà Jordi Quer. El de Juneda, que enguany ha estat tercer de l’Estatal d’enduro, va ser el més regular en les tres mànegues disputades (va ser setè dissabte i ahir en va guanyar una i va ser segon a l’altra) per sumar 54 punts, quatre més que el mundialista Jorge Zaragoza, segon al davant de Lluís Sanz. En MX2 es va viure un duel entre el campió i el subcampió d’Espanya de motocròs, Oriol Casas i Simeó Ubach, respectivament. Aquesta vegada va ser aquest últim el que es va emportar la batalla amb gran claredat al guanyar les tres mànegues, mentre que el seu rival va ser segon en totes. Tercer va ser Nil Pons.

En MX3 va guanyar un altre lleidatà, Alfred Camps, que es va imposar amb claredat en les tres proves disputades al davant d’Àngel Davins i Ladislao Cernadas, mentre que en aficionats va triomfar Sergi Ventura, seguit de Daniel Martínez i Iván Bernadaus. Finalment, en les categories de base van guanyar Guillem Farrés, que ho va fer en MX 65 davant de Raul Sánchez i Adrià Monné, tots del MC Segre, i Pau Alsina, també del club amfitrió i que va fer el mateix en MX50, superant Iker Díez i Ot Marí.