HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Tercera derrota de l’Associació en sis dies

Les lleidatanes tanquen la primera volta perdent a casa davant del Castelldefels

Una rival agafa de la samarreta una jugadora de l’Associació.

L’Associació va perdre ahir a casa davant del Castelldefels (26-31) i va sumar la tercera derrota consecutiva en sis dies, més que les encaixades en les deu jornades precedents. Les lleidatanes tanquen així amb una pèssima setmana una primera volta que havia sigut molt bona fins ara.

El partit va ser dominat pel Castelldefels des dels primers compassos i ja al minut 5 aconseguia la primera renda (2-4). A l’Associació li costava fer mal a la defensa 6-0 del rival i només Irina Pop –màxima golejadora amb deu gols– veia porta amb facilitat. Així, l’avantatge anava creixent mentre passaven els minuts (7-12, 18). L’Associació va aconseguir atansar-se una mica en el marcador, però dos gols d’Ana Moreno van tancar la primera meitat amb 12-17 per a les visitants. A la segona meitat semblava que les jugadores dirigides per Miroslav Vujasinovic reaccionaven amb dos gols consecutius de Soto i Pasamán que els posava només tres a baix, però va ser un miratge. Ràpidament, el Castelldefels va tornar a estabilitzar l’avantatge en els cinc gols, que van arribar a ser nou en el 48 (18-27). Va arribar llavors una reacció inesperada de l’Associació, que amb una gran defensa va aconseguir un parcial de 0-6 que el tornava a posar amb opcions (25-28). Tanmateix, l’entrenador visitant, que havia fet rotacions, va tornar a posar les titulars a la pista i va tallar la ratxa lleidatana. Al final, victòria sense sofriment per al Castelldefels (26-31).