FUTBOL

El Lleida venç entre la boira

Obre l’any amb una gran victòria sobre el Badalona (3-2) en un partit que ha estat a punt de suspendre’s

El Lleida ha començat l’any de la millor manera possible, amb una victòria sobre el tercer classificat de la Lliga, el Badalona (3-2), que li permet guanyar crèdit i mantenir-se fora de la zona de descens, facin el que facin els altres equips en la resta de la jornada. El Lleida ha guanyat al mig d’una intensa boira, que ha estat a punt d’obligar a suspendre el partit i que ha dificultat la visió als pocs espectadors que han anat a l’estadi en una tarda gèlida.

El Lleida ha tardat molt poc a avançar-se al marcador. Noel Carbonell ha anotat l’1-0 de cap (6), a la sacada d’una falta, i això ha donat tranquil·litat a l’equip. El Badalona ha creat molt perill, demostrant que és un dels equips capdavanters de la categoria, però ha topat amb una excel·lent actuació del poter lleidatà, Àlvaro Campos, que ha evitat diversos gols cantats.

El Badalona ha empatat el partit en el minut 38, gràcies a una dura rematada de Gerard Oliva des de fora de l’àrea, que ha desviat un defensa despistant a Campos, però el Lleida s’ha retirat alsvestidors amb avantatge al marcador, gràcies a un gol d’Òscar Rubio que, molt oportú, ha aprofitat un rebot dins de l’àrea per marcar el 2-1 (44).

En la segona part el Lleida ha protagonitzat uns excel·lents minuts en què ha superart al Badalona. Així ha arribat el 3-1, obra de Fran Moreno en el minut 63, mentre que Casares ha tingut una altra gran ocasió en el 69. Però en el 83, Agus Alonso ha marcat el 3-2 que ha donat emoció als últims minuts, encara que el Lleida s’ha sabut mantenir ferm i ha sumat tres punts de gran importància.