EL MILLOREL PITJOR

L’EFAC es mostra intractable

Els jugadors de l’EFAC Almacelles celebren al fons un dels gols davant de la impotència d’un jugador i el porter visitant.

L’EFAC Almacelles va vèncer amb claredat el San Cristóbal (4-1) en un gran partit que permet als homes de David Giménez continuar lluitant per l’ascens. Abans del partit es va celebrar un homenatge al jugador del Balaguer desaparegut recentment Yerai Darias. L’encontre va començar amb una fase inicial de tempteig, en què els dos conjunts van mostrar les seues armes. El San Cristóbal, amb una defensa avançada, va patir molt a partir del quart d’hora. Just quan l’EFAC es va apropiar de l’esfèrica i va començar a moure-la a pler. I així es va arribar a la mitja hora de joc i al primer gol: una bona jugada d’Héctor, que va entrar dins de l’àrea escorat a la dreta, va xutar i el rebuig del porter el va aprofitar Roger per marcar de cap (1-0). Després del gol, els visitants van intentar buscar l’empat, però la mitja local, encapçalada per Juclà, va ser molt superior a la del San Cristóbal.

El partit va continuar amb el domini de l’Almacelles, que va disposar de dos clares ocasions de gol que sols el porter visitant Adri, el millor del seu equip, va poder aturar amb grans intervencions.

Tot just començar la segona part, els rojillos van tornar a encadenar uns minuts brillants, que van permetre als lleidatans tancar el partit amb tres gols més. Una falta lateral amb una rematada espectacular de Joel Chiné va posar el 2-0 en el lluminós i 3 minuts després el mateix Chiné va rematar al fons de les malles una bona centrada de córner (3-0). A partir d’aquí, el San Cristóbal va abaixar els braços i els rojos, amb una bona sortida de la pilota des de la seua pròpia àrea va acabar amb un penal que Enric es va encarregar de transformar (4-0). Amb el 4-0 el San Cristóbal va tornar a entrar en el partit i va aconseguir el gol de l’honor per mitjà d’Omar al minut 70 davant d’un EFAC que ja havia sentenciat.

Amb aquesta victòria, l’EFAC Almacelles amplia la ratxa a cinc partits sense conèixer la derrota i surt airós dels dos durs enfrontaments davant del Balaguer i el San Cristóbal. Sols la retirada del Jesús i Maria va impedir als locals emportar-se el liderat, ja que es resten els punts aconseguits davant d’aquest equip.

“Seguim amb la mateixa dinàmica de l’any passat”El tècnic de l’EFAC Almacelles, David Giménez, es va mostrar molt “content pel partit i per seguir amb la mateixa dinàmica amb què vam acomiadar l’any. L’equip continua sent molt competitiu, en la seua línia, i això ens ha permès fer un gran joc”. El tècnic va afirmar que “ens ha costat marcar l’1-0, perquè el San Cristóbal és líder per alguna cosa”. A partir del gol, l’EFAC Almacelles va passar per sobre del rival i Giménez es va mostrar satisfet per fer “un partit gairebé perfecte”. Amb la victòria, els homes de David Giménez es mantenen tercers, a dos punts del liderat, que continua ostentant el San Cristóbal després de la retirada del Jesús i Maria.