El sevillista Nasri es lamenta tot just fallar un penal amb què es va sancionar el Vila-real.

El Sevilla perd força en la batalla entre els primers classificats de la Lliga, al no passar ahir del 0-0 davant del Vila-real. L’equip sevillà va desaprofitar un penal a favor davant del conjunt castellonenc, un equip que va també molt bé a la competició i que va mostrar bons recursos i un gran porter com Sergio Asenjo, que va firmar una altra gran actuació.

Molt aviat, abans que es complís el primer minut de joc, els sevillistes van reclamar amb intensitat un penal al considerar que Víctor Ruiz havia agafat dins de l’àrea el montenegrí Stevan Jovetic, però el col·legiat navarrès, Alberto Undiano Mallenco, finalment no ho va concedir.

A l’ensurt inicial que es van emportar els castellonencs van respondre ràpidament amb dos contraatacs perillosos, sobretot el segon, en el qual el davanter Adrián López, un dels fitxatges d’hivern i que va arribar procedent del Porto, va creuar la pilota massa quan estava sol davant del porter Sergio Rico.

La resposta de l’equip que entrena l’argentí Jorge Sampaoli va arribar també depassat el quart d’hora del matx, en una rematada del francès Ben Yedder a la qual va respondre Sergio Asenjo amb una gran parada.

El matx va ser intens, amb el Sevilla amb ganes de ser el protagonista però amb riscos en la línia defensiva que volia aprofitar la formació que dirigeix Fran Escribá.

Els dos

equips van disposar d’ocasions clares, sobretot pel que fa al Sevilla, amb un penal que sí que va xiular l’àrbitre i que Nasri no va aconseguir marcar.

Potser es va merèixer més el Sevilla, però el va condemnar la falta d’encert davant d’un gran porter com Asenjo.