EL MILLOREL PITJOR

El vent frena l’EFAC

Un partit que va estar a punt de la suspensió es va acabar en un empat que té gust de poc || Els rojos van buscar el gol de la victòria fins al final del matx

El capità de l’EFAC Almacelles salta per sobre d’un contrari amb tres dels seus companys al fons, en una de les jugades del partit.

El tècnic es va referir també al temporal que per poc suspèn el partit. “L’àrbitre estava decidit a suspendre el partit i durant el joc se n’anaven moltes pilotes, a part d’imprecisions i molt joc aeri. Però no se li ha de donar més voltes, continuem sumant, continuem sense perdre. Encara queda molt, seguirem lluitant per guanyar”, va destacar l’entrenador de l’Almacelles.

?

almacelles

L’EFAC Almacelles va empatar davant del Viladecans, l’equip menys golejat de la categoria, en una tarda de poc futbol i en la qual va acabar sumant un punt (1-1).

El partit, que va començar amb més de 20 minuts de retard, va estar a punt de la suspensió fins que els dos conjunts van decidir jugar-lo malgrat el fort vent, que va provocar que es veiés poc joc i moltes interrupcions durant el xoc. Al cap de poc de començar va arribar la primera jugada polèmica. Un penal no assenyalat per unes mans dins de l’àrea del Viladecans, que va ser protestat pel públic i els jugadors locals. El Viladecans, que va entrar millor en el partit, va saber fer el seu joc, basat en una fèrria defensa i ràpids contraatacs i, als 25 minuts, després d’una recuperació en el centre del camp i una ràpida arribada a l’àrea, va transformar el 0-1, obra d’Eric. Fins al descans, ambient caldejat. Moltes faltes i poc joc. Sense ocasions per a l’EFAC en una primera meitat de clar color visitant. Però a la represa els rojos, amb dos canvis, van sortir pel partit. Van entrar Juclà i Òscar Canadell, que van tenir ocasions per aconseguir la victòria en una segona meitat que va dominar l’EFAC Almacelles sense oposició. Els locals van buscar controlar la bimba encara que sense l’encert d’altres ocasions. Però en el minut 60, després d’un servei de banda, va arribar un gran control de Roger Canadell i posterior tret des de fora de l’àrea que va entrar per l’escaire i va servir per empatar. Amb l’1-1, l’EFAC es va llançar a buscar la victòria i va encadenar els seus millors minuts, gaudint d’ocasions que per poc no van perforar la porteria defensada per Santi. En el minut 70, gran ocasió de Juclà, que va sortir fregant el travesser. I 10 minuts més tard, nova ocasió de l’EFAC, control de Roger Canadell que l’hi passa al seu germà Òscar i el seu xut va sortir fora per poc. Els homes de David Giménez continuaven buscant el segon i a prop van estar d’aconseguir-ho en un dels córners que van llançar. Però ahir no era el dia i Héctor en el 85 tampoc va estar encertat en una jugada en la qual es va tornar a demanar penal. Encara que els locals van apretar fins al final, amb una falta al caire de l’àrea en el 88, no hi va haver sort en la rematada. Al final, repartiment de punts per a un EFAC Almacelles que no va patir excessivament en defensa i un Viladecans que no va generar joc, però va saber aprofitar el temps millor que l’EFAC. Amb l’empat, els rojos perden dos posicions però segueixen el rastre dels rivals. A 6 punts del liderat però amb un matx menys i una ratxa ja de 8 partits sense perdre, la jornada que ve el derbi davant del Lleida Esportiu B sembla important per mantenir-se a la zona noble i continuar la persecució del somiat ascens.

“Seguim sumant i sense perdre”L’entrenador de l’EFAC Almacelles, David Giménez, va lloar la tasca dels seus jugadors a la conclusió del partit. “Penso que ha sigut un empat just, amb una part per a cada equip i molt condicionat pel temps. Per al nostre joc no ens anava gens bé, però la valentia dels nostres jugadors ens ha permès sumar”, va ressaltar l’entrenador.