EL MILLOREL PITJOR

El Mollerussa trenca la ratxa

El local Edu Raya condueix la pilota davant l’oposició d’un jugador rival durant una ocasió del partit.

El Mollerussa va posar fi a una ratxa òptima de resultats i bon joc que durava des de la jornada 14, en la qual els del Pla d’Urgell van perdre a les Borges (2-1). Des d’aleshores, els d’Edu March només havien aconseguit resultats positius sumant punts cada setmana fins a l’entrepussada d’ahir. L’Organyà semblava un rival assequible, vistes les trajectòries dels uns i dels altres i la seua situació a la classificació. A més, el tècnic del Mollerussa, Edu March, tret de la baixa del golejador Tàpies, disposava de la totalitat de la plantilla, cosa gens habitual aquesta temporada. Res més lluny de la realitat. L’Organyà, sense fer un gran partit, va plantejar un joc pràctic i de contenció que va acabar donant-li el millor resultat.

A la primera part, el joc va ser igualat, encara que sense gaire presència de cap dels dos equips a les proximitats de les àrees. La pilota, amb lleuger domini dels locals, amb prou feines sortia de la zona central del camp. En una de les poques aproximacions del Mollerussa a la porteria de Ribó, Edu Raya va xutar amb força i la pilota va sortir fregant el pal. L’Organyà, per la seua banda, tot just va tenir ocasions, tret d’algun tímid intent que la defensa local va controlar sense problemes.

Després del pas pels vestidors, i a mesura que avançaven els minuts, els visitant van començar a creure en la possibilitat d’emportar-se algun punt del Municipal de Mollerussa. Els locals, molt grisos durant tot el partit, seguien confiant en l’aparició puntual d’alguna bona ocasió per assegurar-se la victòria. Una altra vegada Edu Raya, un dels més actius, va tenir dos bones ocasions en dos xuts als pals.

Per a súmmum de mals, en el minut 57, Fontana va veure la segona cartolina groga tot just dos minuts després que l’àrbitre li mostrés la primera. L’expulsió va afectar el Mollerussa i l’Organyà va burxar més en la ferida, a l’aprofitar una ràpida contra molt ben construïda per tot l’equip, que va ser rematada a gol per Carles en el minut 60. Quedava encara mitja hora per al final, però l’Organyà va defensar la seua renda mínima amb eficàcia i el marcador ja va ser el definitiu.

La setmana que ve, el Mollerussa es desplaça al difícil camp del Cervera, que ahir va avançar-lo en la classificació, amb el clar objectiu de tornar al camí del triomf i oblidar com més aviat millor el partit d’aquesta jornada.