Antoine Griezmann es disposa a xutar a porteria durant el partit d’ahir al Bernabéu.EFE

L’Atlètic de Madrid va mantenir el seu idil·li dels últims anys amb el Santiago Bernabéu gràcies a un gol d’Antoine Griezmann a cinc minuts del final (1-1) i posa una mica d’emoció a la Lliga quan resten set jornades per al final. El coliseu blanc cantava victòria quan va arribar el gol de Griezmann. Corria el minut 85 i tot Chamartín apuntava el Bayern com a proper objectiu. Tanmateix, l’afició merengue no comptava amb l’última resposta del seu veí. Correa va inventar una passada entre línies i el francès va definir a la perfecció.

Així va matar l’Atlètic un derbi que comença a ser més que agradable per als seus interessos en els últims anys. Tres victòries i un empat, el d’ahir, que hauria pogut acabar en victòria amb una mica més d’encert –i gasolina– en els minuts finals. El Madrid, per la seua part, es va veure amb el botí quan encara faltava molt de partit i ho va pagar car. Oblak va sostenir el seu equip a la primera part, desbaratant dos ocasions de Benzema i Cristiano. El lusità va gaudir de la millor ocasió abans de l’1-0, però el seu potent xut, amb el porter blanc-i-vermell ja superat, el va treure Savic sota els pals amb el cap. Eren els millors minuts d’un Madrid que va tenir el seu premi tot just iniciar-se la segona meitat. D’una falta lateral per mà de Saúl, apareixia una nova acció a pilota aturada. Aquesta vegada no va ser Ramos sinó Pepe, que va batre de cap Oblak. Era el partit 52 consecutiu marcant dels de Zidane.

Estava obligat a reaccionar l’Atlètic, que en una arrencada de raça va poder empatar en accions de Saúl i Torres. El Madrid va jugar amb foc reculant. Perdia la pilota i a Zidane li costava treure Bale després de perdre Pepe per lesió. L’Atlètic va esperar la seua oportunitat amb paciència i la va trobar ja al tram final. Correa es va filtrar entre línies i Griezmann va definir amb classe per garantir el tercer lloc blanc-i-vermell i per donar un cop de mà al Barça en la lluita pel títol.