L’Espanyol tomba l’Alabès i s’enganxa a la lluita per la Lliga Europa

Pablo Piatti celebra el gol marcat ahir al Deportivo Alabès.

Pablo Piatti celebra el gol marcat ahir al Deportivo Alabès.EFE

L’Espanyol va guanyar 1-0 l’Alabès i es fica de nou en la lluita per la Lliga Europa. L’equip local va ser l’amo del partit davant d’un quadre vitorià que no va disposar d’ocasions de perill. La primera part es va desenvolupar sense cap dominador clar. Tots dos conjunts amb prou feines van inquietar els porters i es van limitar a xuts llunyans. A partir del minut 20, l’Espanyol va pujar de revolucions i la defensa de l’Alabès es va convertir en protagonista davant de la insistència local, però es va arribar al descans sense gols. A la segona meitat l’Espanyol va ser superior. Als cinc minuts, un xut de Gerard Moreno se’n va anar ajustat. Poc després, al 55, els locals van aconseguir el gol de la victòria. Piatti va aprofitar una rebuig de David López a l’àrea petita, després d’un llançament de falta de Víctor Sánchez, per marcar. Després del gol, l’Espanyol va continuar dominant i va merèixer incrementar el compte.