FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

L’AEM acabala Lliga amb una golejada al Levante

Una jugadora de l’AEM intenta controlar una pilota davant de la pressió d’una rival.AMADO FORROLLA

L’AEM va tancar la temporada de Lliga amb una golejada per 5-1 al Levante Las Planas, en un partit que les lleidatanes van dominar de principi a fi. Als 15 minuts ja guanyaven per 1-0 gràcies a un autèntic golàs de Júlia. La jugada que va marcar el partit va arribar al minut 37, quan Kaely va rebutjar una pilota aèria que va caure als peus de Solà, i a la portera no li va quedar cap altra opció que fer penal, fet que li va valer la roja directa. Solà el va transformar i, a partir d’allà, l’AEM va dominar a pler. Després del descans, Sònia va fer el tercer i li va donar la passada a Anchoura per al quart (4-0). El Levante va fer el gol de l’honor després d’un bon xut de Judit des de fora de l’àrea que va sorprendre Brigi, però de nou Sònia va aparèixer per fer el cinquè arran d’una gran jugada de combinació.