COPA FEDERACIÓ

El Golmés, campió

Després d’un igualat partit i marcar l’empat al 89, s’emporten la Copa Federació a la tanda de penals || L’Ivars va acariciar el títol però només va transformar un dels seus llançaments

Els jugadors del Golmés celebren el títol aconseguit.

Els jugadors del Golmés celebren el títol aconseguit.EDGAR ALDANA

El Golmés es va anotar la final de la Copa Federació de Quarta Catalana, disputada al Municipal de Linyola, a l’imposar-se en la tanda de penals (4-1) a l’Ivars d’Urgell, després que el temps reglamentari finalitzés amb empat (2-2).

El Golmés va obrir molt aviat el marcador en un embolic a l’àrea de l’Ivars aprofitat per Gasset per enviar a la xarxa la pilota i establir així el 0-1 quan amb prou feines havien passat dos minuts de joc. El Golmés va dominar els minuts següents i va tenir clares ocasions que no va aconseguir materialitzar. Tot va canviar en el minut 35, quan un clar penal comès sobre Farré va ser transformat per ell mateix en el gol que igualava el marcador (1-1) Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors i ja a la segona meitat, el domini i la possessió de la pilota va repartir entre els dos conjunts de manera alterna fins que al minut 71 un bon contraatac de l’Ivars va fer arribar la pilota a Farré que, en possible fora de joc, va aconseguir el seu segon gol i va remuntar així el marcador per establir el 2-1 que donava avantatge a l’equip que figurava com a local a l’acta de joc. El Golmés va apretar llavors i va avançar les línies buscant l’empat i l’Ivars, per la seua part, va provar de defensar el seu avantatge i sentenciar al contraatac.

En el minut 90, quan l’Ivars acariciava el títol, un discutit penal va ser transformat per Miquel en el 2-2. El marcador ja no es va moure i la final va haver de resoldre’s mitjançant el llançament des del punt de penal. A la tanda del Golmés, Vito, Miquel, Ramos i Montiel van marcar els seus llançaments. Tanmateix, a la tanda de l’Ivars d’Urgell tan sols El Arabi va aconseguir marcar el seu. Xavier Atero, Guiu i Piñol van fallar en els seus intents.