FUTBOL SUPERCOPA D?EUROPA

El Madrid guanya un títol a Mourinho

El conjunt blanc conquista la seua quarta Supercopa europea al derrotar el Manchester United amb gols de Casemiro i d’Isco, que va ser el líder en absència de Cristiano

Els jugadors blancs celebren el segon gol, anotat per Isco.

Els jugadors blancs celebren el segon gol, anotat per Isco.EFE

El Reial Madrid va estendre la seua fiabilitat en finals europees i, guiat per una exhibició futbolística d’Isco, va tombar el lluitador Manchester United de José Mourinho, el seu exentrenador. És el quart títol de Supercopa d’Europa que conquereixen els blancs (2-1), que arranquen com ho van fer l’any passat en el dur camí cap al somiat sextet.

El Madrid va deixar en l’oblit les males sensacions de pretemporada. El seu caràcter guanyador va reaparèixer a Skopje per sotmetre el Manchester United a un futbol del qual es va proclamar abanderat Isco Alarcón. Sense Cristiano Ronaldo, que va començar a la banqueta després d’incorporar-se fa tot just tres dies, d’inici hi va haver un nou líder. El campió d’Europa, que reedita el títol conquerit l’any passat davant del Sevilla, va imposar el seu millor joc malgrat la seua menor preparació, i amb gols de Casemiro, al minut 24 i en un possible fora de joc, i d’Isco, al 52, va agafar una bona distància en el marcador. Llavors, el millor físic dels de José Mourinho i el gol del belga Romelu Lukaku va complicar les coses per als de Zinedine Zidane, que al final van patir l’assetjament dels Diables Rojos, però que van aguantar per guanyar el seu primer títol de l’any.