FUTBOL PRETEMPORADA

Planten cara al Mini

Un gol del lleidatà Marc Cardona al segon temps provoca la primera derrota del Lleida en la pretemporada || Els de Gerard Albadalejo van tornar a donar bona imatge davant d’un Segona A

Marc Nierga lluita una pilota davant d’un rival, en una acció del partit que va enfrontar ahir el Lleida al Mini davant del Barcelona B.CARLES MIRANDA

El Lleida va encaixar la primera derrota a la pretemporada després de sis victòries i un empat –l’eliminació a la Copa Catalunya es va produir en els llançaments des del punt de penal–, ahir al Miniestadi, davant d’un Barça B (1-0) que tret dels primers minuts del segon temps mai va ser superior als de Gerard Albadalejo, que els van superar en moltes fases del partit.

Només un golàs de cap del lleidatà Marc Cardona va doblegar els blaus –ahir de groc–, que van pagar molt cara la falta de pegada a la represa. En el primer temps, el Lleida, amb un onze que podria ser el titular a la Lliga, va mantenir lluny de la seua àrea un Barça B molt dubitatiu i que no va fer la primera rematada fins al minut 20, amb un xut de Fali que se’n va anar per sobre del travesser.

L’equip lleidatà tornarà a jugar avui a Ricla davant del Deportivo Aragón i dimarts davant del Borges

Abans, el Lleida havia tingut les seues opcions en una centrada de Lázaro (14’) a la qual no van arribar per poc Nierga ni Jorge Félix i en una rematada de Jorge Félix (17’) que va sortir desviada. La millor ocasió del Lleida la va tenir Pumar (38’) a la sortida d’un córner, però Varo va refusar la pilota de manera espectacular.

També la va tenir el Barça en una rematada de Fali a xut de Vitinho que David Oliveros va desviar a córner. Els de Gerard López van oferir la millor cara en el primer quart d’hora de la represa. Lozano (48’) va enviar als núvols un penal comès per Andriu sobre Vitinho abans que Marc Cardona (55’) rematés de cap l’1-0. A partir d’aquí, el Lleida va controlar el joc, però li va faltar punch per empatar. El va tenir en una falta llançada per Trilles que va refusar amb conflictes Ortolà. El Lleida tornarà a jugar avui (19.30 hores) a Ricla davant del Deportivo Aragón, filial del Saragossa i dimarts, en horari per confirmar, ho farà davant del Borges en el partit que forma part dels actes del centenari del club de les Garrigues.

Pel que fa a l’absència de Bojan i el seu aparatós embenat, Albadalejo va assegurar que “no és res d’important. Un embenat compressor després d’un cop sofert davant del Reus”.

Albadalejo: “Hem donat una bona imatge malgrat la derrota”Gerard Albadalejo, tècnic del Lleida, va treure ferro a la primera derrota del seu equip en la pretemporada. “Veníem d’un partit molt exigent davant del Reus 48 hores abans i el Barça B també ens ha exigit molt. Malgrat perdre, jo diria que hem donat una molt bona imatge davant d’un Segona divisió A”, va valorar. “Hem estat millors en el primer temps mantenint el Barça lluny de la nostra àrea i a la segona part hem acusat l’esforç i els canvis pensant en el partit de demà –per avui– davant del Deportivo Aragón”.