HANDBOL PRETEMPORADA

Estrena amb derrota

L’Associació va perdre el primer amistós de pretemporada a Granollers || Va aguantar el primer temps, però va acusar les baixes i els pocs entrenaments

L’Associació va poder plantar cara al Granollers durant la primera meitat, però després va acabar cedint davant de les locals.SEGRE

L’Associació Lleidatana d’Handbol va caure ahir a la pista del Granollers (36-21) en el primer amistós de la pretemporada, en un matx davant d’un equip de Divisió d’Honor i que les lleidatanes van poder contenir a la primera part. L’equip de Miroslav Vujasinovic arribava a Granollers després d’haver començat els entrenaments dilluns i amb algunes baixes importants a l’equip per motius laborals, amb la qual cosa algunes integrants de l’equip juvenil van completar la plantilla.

La primera part va ser molt igualada, amb les imprecisions pròpies dels amistosos de preparació. Les pèrdues de pilota i les males decisions en les passades i tirs van fer que els avantatges no superessin els dos gols fins als minuts finals, en què el Granollers va apujar el ritme per arribar al descans guanyant per una diferència de quatre gols (16-12). En aquest període va destacar l’efectivitat de l’extrem lleidatana Imma Soto.

A la represa, les locals van sortir amb ganes i van aconseguir un primer parcial de 4-0, amb la qual cosa van adquirir un avantatge de vuit dianes que ja no es tornaria a rebaixar. Les lleidatanes van seguir sense corregir els errors en les passades en aquest període, fet que el Granollers va saber aprofitar per muntar contraatacs i augmentar, d’aquesta manera, la diferència al marcador fins a arribar a setze al penúltim parcial. Malgrat adjudicar-se l’últim, l’Associació no va poder retallar més diferències en un resultat final de 36-21. El Balonmano Granollers va fer valer la seua superior categoria i el rodatge que ha anat aconseguint els primers dies de pretemporada. Dissabte vinent, 19 d’agost a les 17.00, l’Associació disputarà el segon amistós a la pista del Balonmano la Roca.